Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels Praag Aanbiedingen

Hotels in Praag

De beste hotels in Praag vind je waar je de meeste bezienswaardigheden liggen: in het prachtige centrum van de stad. De stad is machtig mooi en dat zul je tijdens je bruisend of romantisch weekendje in Praag beslist geweten hebben!

Zin om jezelf eens te trakteren op een verblijf in een historische stad doorspekt van nostalgie en tegelijkertijd zeer hip? Dan zijn de hotels in Praag ongetwijfeld iets voor jou!

Boek je hotels in Praag hier zonder bijkomende kost. Zowel de familiale als de luxe hotels in Praag staan met open armen voor je klaar! Alvast een spetterend weekendje Praag gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Praag

Weekendje Praag

Al eens een weekendje weg in een van de hotels in Praag gelogeerd? Zeker doen! Praag is een bijzonder rijke cultuurstad vol nostalgie en tegelijk een erg hippe, levendige stad, zowel overdag als 's nachts. Verveling is tijdens een vakantie in een van de hotels in Praag absoluut uitgesloten. Laat vooral de Laterna Magica niet liggen, dit is simpelweg een must bij je stedentrip Praag. Ook de oude stad, het doolhof van steegjes en bruisende pleinen, moet je tijdens een weekendje in een van de vaak erg charmante hotels in Praag gewoon gezien hebben. De 500 torentjes wijzen je zo de weg. Wat de bezienswaardigheden betreft, moet Praag allerminst onderdoen voor steden als Parijs of Londen. Met andere woorden: een weekendje zalig genieten in een van de hotels in Praag is een must voor citytrip liefhebbers!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl