Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Porto

Hotels in Porto

De beste hotels in Porto zijn gelegen in het oude en pittoreske stadscentrum, aan de Atlantische Oceaan, langs de Dourorivier of in een van de vele sfeervolle, authentieke vissersdorpjes net buiten de stad!

Of je nu op zaken bent, liefhebber bent van historische steden aan de zee of jezelf gewoon eens cultureel of gastronomisch wil trakteren,... De hotels in Porto maken al je dromen waar.

Boek je hotel in Porto hier zonder vervelende reserveringskosten. Zowel de luxueuze als de meer budgetvriendelijke hotels in Porto staan altijd voor je paraat! Alvast een onvergetelijk verblijf in Porto gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Porto

Porto. Een stad met een eeuwenoude traditie, met een heerlijk zacht klimaat, aan de Atlantische Oceaan. Wie verblijft in een van de vele schitterende hotels in Porto, verblijft in een van de weinige steden ter wereld die op de lijst van het Unesco-werelderfgoed terechtkwamen. De prachtige historische gevels, de hoge, smalle straatjes, de vele musea, de geur van verse vis, de allerheerlijkste wijnen, ... Porto is een stad om vingers en duimen bij af te likken! Ook 's nachts zul je tijdens je vakantie op hotel in Porto beslist verwend worden: de vele bars en cafés in het oude stadscentrum zijn de uitgelezen plek om volop van de mediterrane nachten te genieten!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl
Gerelateerde onderwerpen: