Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Wenen Aanbiedingen

Hotels in Wenen

De beste hotels in Wenen vind je vooral in of nabij het heerlijk mooie en uitgestrekte stadscentrum, dichtbij de belangrijkste bezienswaardigheden of aan de rand van een van die schitterend aangelegde stadsparken!

Zin om jezelf eens te trakteren op een uitgebreide culturele citytrip? Dan zijn de hotels in Wenen ongetwijfeld iets voor jou!

Boek je hotel in Wenen hier zonder bijkomende kost. Zowel de familiale als de luxe hotels in Wenen staan met open armen voor je klaar! Alvast een romantisch verblijf in Wenen gewenst!

 

Toeristische info

Hotels in Wenen

Wenen... Wie ooit al eens van een weekendje weg in een van de vaak erg charmante hotels in Wenen heeft genoten, komt gegarandeerd nog eens terug! Stad van muziek en romantiek, van historische en moderne gebouwen, talloze musea en een brede waaier aan ontspanningsmogelijkheden. Je raad het al: Wenen! De mozartstad bij uitstek is de gedroomde locatie voor een meer dan geslaagde citytrip. Wie voor hotels in Wenen kiest, houdt zich dagenlang bezig zonder zich ooit te vervelen. Alle mooie toeristische troeven liggen hier als het ware voor het grijpen: de Spaanse Rijschool, de Hofburg, het befaamde Riesenrad, het HundertwasserHaus, het Kunsthistorisch Museum, het imposante kasteel Schönbrunn en natuurlijk de vele stadsparken.. Wie weet loop je tijdens je vakantie in een van de hotels in Wenen wel de grootmeesters Haydn, Mozart of Beethoven tegen het lijf! De hotels in Wenen verwelkomen je al!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl
Gerelateerde onderwerpen: