+32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

U betaalt nooit reserveringskosten

Reserveringen worden rechtstreeks in het hotel gereserveerd en betaald

Ook al hebt u een reservering via onze website laten verlopen, betalingen gebeuren altijd rechtstreeks in het hotel, zonder enige reserveringskost. Kamerprijzen zijn altijd de prijzen die door de hotels zelf op de website worden geplaatst.

Uw creditcardgegevens worden door de hotels louter omwille van garantieredenen gevraagd en als bewijs dat u meerderjarig bent.

Na uw reservering in het hotel krijgt u hiervan heel snel een bevestigingsmail. Mocht u deze mail in het uitzonderlijke geval toch niet hebben ontvangen, neem dan meteen contact op met het hotel of stuur een mail naar info@bookyourhotel.org.

Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om uw hotelovernachting op voorhand te betalen, op voorwaarde uiteraard dat er voldoende tijd overblijft om de transactie te voldoen. Maak hiervoor gebruik van de contactgegevens van het hotel die u in de bevestigingsmail terugvindt. BookYourHotel.org is louter en alleen een promotiekanaal en derhalve volledig gratis te gebruiken. Om voorafbetalingen te maken dient u dus contact op te nemen met de hotels zelf.

FAQ

Indien u een vraag hebt over BookYourHotel.org, neem een kijkje in FAQ, of contacteer ons via info@bookyourhotel.org.

Over BookYourHotel.org

BookYourHotel.org is een promotiekanaal voor hotels wereldwijd, met websites in 5 talen.

Contacteer ons

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de werking van de website, aarzel niet ons te contacteren.

Reserveer hotels veilig, gemakkelijk en aan de beste prijzen met BoekUwHotel.nl