+32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Waarom reserveren met BookYourHotel.org

Flexibele prijzen en laagste-prijs-garantie

Boek uw kamer met BookYourHotel.org en u bent verzekerd dat u de juiste prijs betaalt. Deze worden immmers door de hotels zelf online geplaatst, zonder tussenkomst van BookYourHotel. Alle hotels maken gebruik van flexibele en transparante prijzen per kamer. Of u nu vroeg of last minute boekt, u beschikt altijd over de laagst beschikbare, actuele prijs.

100% veilige reservaties

Veiligheid en beveiliging van uw persoonlijke gegevens verdienen maximale aandacht. Elke uitwisseling tussen computers in het reserveringsgedeelte wordt daarom extra beveiligd via GeoTrust's 256-bit SSL beveiligingsinscriptie. Hierbij worden uw gegevens altijd volledig versleuteld en gecodeerd verzonden waardoor u zonder enige zorgen uw gewenste hotelkamer rechtstreeks in het hotel kunt reserveren. Wij houden uw creditcardgegevens nooit bij, na verzending van uw reservatie aan het hotel worden deze definitief van onze servers verwijderd. Belangrijk om weten is dat u creditcardgegevens enkel gevraagd omwille van garantieredenen en als bewijs dat u meerderjarig bent. In geen geval zal u kaart door BookYourHotel worden gecrediteerd.

Geen boekingskosten + rechtstreeks in hotel

Ook al hebt u een reservering via onze website laten verlopen, betalingen gebeuren altijd rechtstreeks in het hotel, zonder enige reserveringskost. Kamerprijzen zijn altijd de prijzen die door de hotels zelf op de website worden geplaatst.

Uw creditcardgegevens worden door de hotels louter omwille van garantieredenen gevraagd en als bewijs dat u meerderjarig bent.

Na uw reservering in het hotel krijgt u hiervan heel snel een bevestigingsmail. Mocht u deze mail in het uitzonderlijke geval toch niet hebben ontvangen, neem dan meteen contact op met het hotel of stuur een mail naar info@bookyourhotel.org.

Indien gewenst bestaat de mogelijkheid om uw hotelovernachting op voorhand te betalen, op voorwaarde uiteraard dat er voldoende tijd overblijft om de transactie te voldoen. Maak hiervoor gebruik van de contactgegevens van het hotel die u in de bevestigingsmail terugvindt. BookYourHotel.org is louter en alleen een promotiekanaal en derhalve volledig gratis te gebruiken. Om voorafbetalingen te maken dient u dus contact op te nemen met de hotels zelf.

Privacy

Uw persoonlijke gegevens verdienen maximale bescherming. Lees ons privacy statement voor meer informatie.

Algemene voorwaarden

Lees onze algemene voorwaarden rustig na. Neem zeker contact met ons op mocht u nog vragen hebben.

FAQ

Indien u een vraag hebt over BookYourHotel.org, neem een kijkje in FAQ, of contacteer ons via info@bookyourhotel.org.

Over BookYourHotel.org

BookYourHotel.org is een promotiekanaal voor hotels wereldwijd, met websites in 5 talen.

Contacteer ons

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de werking van de website, aarzel niet ons te contacteren.

Reserveer hotels veilig, gemakkelijk en aan de beste prijzen met BoekUwHotel.nl