Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Marrakech

Hotels in Marrakech

Vanuit je hotels in Marrakech maak je heerlijke wandelingen in de paradijselijke tropische tuinen (vb. de Menaratuinen) met schitterende kiosken, mooie waterbekkens en een imposante planten- en bomencollectie.

’s avonds geniet je in Marrakech van een heerlijke muntthee in een van de vele theesalons verspreid over de stad of snuif je de nachtelijke sfeer op op Jemaa-el-Fna, het centrale plein in Marrakech...

Redenen te over dus om eens een vakantie in een van de hotels in Marrakech te boeken, van goedkoop-bugetvriendelijke tot de meest luxueuze resort hotels in Marrakech, op BoekUwHotel.nl heb je keuze te over!

Boek je hotels in Marrakech veilig, voordelig én snel met BoekUwHotel.nl. Je reserveert altijd rechtstreeks in het hotel, zonder reserveringskosten!

 

Toeristische info

Hotels in Marrakech

Op zoek naar hotels in Marrakech? Groot gelijk! Marrakech is een droom van een bestemming! Hoewel niet de hoofdstad is Marrakech toch vaak de eerste stad waaraan mend denkt als men Marokko zegt. Niet te verwonderen, een verblijf in een van de vele gezellige hotels in Marrakech herbergt alles in zich wat Marokko is: het betoverend historisch centrum met z'n koninklijke uitstraling maken van Marrakech voor toeristen een favoriete citytrip- of vakantiebestemming.

Dompel jezelf vanuit je hotels in Marrakech onder in de unieke charme van de medina, de sfeervolle, smalle straatjes en steegjes die telkens weer verrassen. Geniet van de unieke sfeer in de soeks, een kronkelend labyrint met talloze kraampjes met ambachtelijke spullen. Verder vind je in Marrakech ook heel wat prachtige paleizen, moskeeën en andere indrukwekkende monumenten, sommigen tot 8.000 jaar oud!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl
Gerelateerde onderwerpen: