Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels Venetië Aanbiedingen

Hotels in Venetië

Liefhebbers van oude architectuur, modefanaten of kunstminnaars, allemaal komen ze in de hotels in Venetië aan hun trekken. Het unieke karakter van de stad, gebouwd op het water, het rijke culturele aanbod, de heerlijke gastronomische mogelijkeden... Een romantisch weekendje weg naar Venetië in een van de vaak erg charmante hotels in Venetië bieden het u allemaal!

De aantrekkelijkste hotels in Venetië vind je natuurlijk terug in een van de wijken in het het oude, compacte centrum, dicht bij de overvloed aan bezienswaardigheden.

Boek je romantisch weekendje Venetië hier zonder bijkomende reserveringskosten. Alle hotels in Venetië, goedkoop of luxueus, staan winter en zomer voor je klaar. We wensen je een onvergetelijk en romantisch weekendje in de hotels in Venetië toe!!

 

Toeristische info

Hotels in Venetië

Venetië, de stad gebouwd op water, door velen die ooit al eens in een van de hotels in Venetië hebben verbleven bestempeld als de mooiste stad ter wereld, met zijn typische gondels, het wereldberoemde San Marcoplein, de Rialtobrug, de basiliek, het Dogenpaleis, enz... lokt jaarlijks miljoenen toeristen naar nauwe straatjes en brugjes. Wie vertrekt voor een romantisch weekendje op hotels in Venetië komt terecht in een volledig nieuwe wereld. Een wereld zonder auto's, waar bootjes het vervoermiddel zijn en de verbinding maken tussen de 120 eilandjes. Het best kies je natuurlijk voor een weekendje op hotel in Venetië in de oude stad zelf, om ten volle de wel heel aparte sfeer, uniek in de wereld, te voelen. Vergeet ook niet om wat Venetiaans Glas terug mee naar huis te brengen. En breng je goed humeur mee, zeker tijdens carnaval!

Raadpleeg ook zeker eens deze handige reisgids Venetië en geniet volop van een romantisch weekendje in een van de vele uitstekende hotels in Venetië!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl