Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Turijn

Hotels in Turijn

Je houdt van de Alpen en intrigerende steden? Je had graag eens genoten in één van de minder beroemde maar niettemin prachtige steden van Noord-Italië? Dan zijn de hotels in Turijn helemaal iets voor jou!

De leukste hotels in Turijn vind je terug daar waar je de belangrijkste bezienswaardigheden vindt, in het schitterende barokke stadshart aan de Via Roma of het Piazza San Carlo.

Boek je hotel in Turijn hier zonder bijkomende reserveringskosten. Zowel de budgetvriendelijke als de meer luxueuze hotels in Turijn verwelkomen je nu al met open armen! Alvast een heerlijk verblijf gewenst in Turijn, Italië!

 

Toeristische info

Hotels in Turijn

Verscholen tussen de Alpen, in het Noorden van Italië in Piemont, ligt het niet zo vaak geroemde maar schitterende Turijn, Torino in het Italiaans... De stad is véél meer dan zijn beroemde lijkwade of de Fiat-dynastie, het is een ware historische parel die allang uit de schaduw van grote broer Milaan is getreden: het is de bakermat van de Italiaanse film: in het ontzettend interessante Filmmuseum, gelegen in het voormalige hoogste gebouw ter wereld, kom je hier alles over te weten. Bij slecht weer struin je de winkels af doorheen de de talloze overwelfde straten, bij mooi weer kun je terecht op de bijzonder levendige openluchtmarkten. Langs de Via Roma vindt je heel wat barokke gebouwen, chique winkels en gezellige cafés. Kijk vandaag nog voor een weekendje of langer in Turijn!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl
Gerelateerde onderwerpen: