Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Firenze

Hotels in Firenze

Zakenman, toerist, mode- of winkelliefhebber, vanuit hotels in Firenze krijgt ieder wat hij wil. Het historische karakter van de stad, het brede culturele aanbod, het schitterende Toscaanse klimaat... De hotels in Firenze hebben het allemaal!

De mooiste hotels in Firenze vind je terug in het dynamische centrum dicht bij de overvloed aan bezienswaardigheden.

Boek je hotels in Firenze hier zonder bijkomende reserveringskosten. Alle hotels in Firenze staan het hele jaar door voor je klaar. We wensen je een prachtige vakantie toe in een van de hotels in Firenze, in het hart van Toscane!

 

Toeristische info

Hotels in Firenze

Weekendje weg in een van de hotels in Firenze? Uitstekend idee! Firenze of Florence, de prachtige Toscaanse hoofdstad, lokt al eeuwenlang ontelbare bezoekers. In vroegere tijden het absolute centrum van het bankwezen, dat gedomineerd werd door het invloedrijke geslacht van De Medici's, vandaag de dag een populaire citytripbestemming. De prachtige straten en pleinen, de vele paleizen, waaronder natuurlijk het Palazzo Vecchio op de Piazza della Signoria het bekendste is, zijn een ware streling voor het oog en doen ieders hart sneller slaan. Kies bij voorkeur hotels in Firenze in het compacte historische hart en je hebt alle bezienswaardigheden aan je voeten liggen! Aan te raden de stad te bezoeken buiten de hete zomermaanden. Doe jezelf een plezier en boek vandaag nog een weekendje of langer in een van de vele uitstekende hotels in Firenze!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl
Gerelateerde onderwerpen: