Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Bologna

Hotels in Bologna

Je houdt van de italiaanse keuken en bruisende, pittige steden? Je had graag eens gelogeerd in de culinaire hoofstad van Italië? Dan zijn de hotels in Bologna helemaal iets voor jou!

De beste hotels in Bologna vind je terug daar waar de mooiste bezienswaardigheden op wandelafstand liggen

Boek je hotel in Bologna hier zonder extra reserveringskosten. Zowel de budgetvriendelijke als de meer luxueuze hotels in Bologna verwelkomen je nu al met open armen! Alvast een smakelijk verblijf gewenst in Bologna, Italië!

 

Toeristische info

Hotels in Bologna

Er al eens aan gedacht om in een hotel in Bologna te logeren? De "rode" stad is een heerlijk alternatief voor de meer bekende steden in het noorden van Italië, met zijn indrukwekkende middeleeuwse uiterlijk, zijn renaissance torens en de vele 'palazzi'. Wie in een hotel in Bologna verblijft, kan meteen genieten van de troeven van Italië's culinaire hoofdstad. Het is een aangename, aantrekkelijke, levendige stad met een grote studentenpopulatie, wat de stad net dat tikkeltje extra geeft wat vele kleinere steden in Emilia-Romagna niet hebben. Hoewel meer en meer mensen kiezen voor een weekendje op hotel in Bologna, heeft de stad haar authenticiteit zeer goed weten te bewaren en wordt ze niet overspoeld door toeristen. Bologna, de ideale stop tussen Milaan en Firenze, vooral als je van lekker eten houdt!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl
Gerelateerde onderwerpen: