Vier Nieuwjaar in Antwerpen op de Millennium Nacht!

Boek je hotels in Antwerpen makkelijk, voordelig en snel, met BoekUwHotel.nl!

Weet u al wat gedaan met nieuwjaar? Waarom eens niet dit jaar oudejaarsavond in Antwerpen vieren? Antwerpen maakt zich weer helemaal op voor een spetterend oudjaar met de Millennium Nacht, dit jaar 2011-2012 inmiddels al voor de 13de keer! Dit fantastische event op oudejaarsavond in Antwerpen is dé perfecte gelegenheid om het nieuwe jaar fantastisch in te zetten! Millennium Nacht Antwerpen tekent ook dit jaar weer garant voor stijlvol dineren bij kaarslicht, toosten met champagne, genieten van heel wat vuurwerk en natuurlijk stevige parties op superlocaties als Stuurboord en Hangar29. Wie er op de Millenium Nacht zeker wil bij zijn, kan best z’n tickets nu al bestellen.

Zoals gezegd is de Millenium Nacht het ideale event voor de feestvierders onder ons die kiezen voor oudejaarsavond in Antwerpen. Een korte blik achter de schermen wat er dit jaar uit de hoed getoverd is op de Millennium Nacht Antwerpen. Liefhebbers noteren nu zelfs al 31/12/2012 in hun agenda!

• Millennium Nacht Antwerpen – @Hangar29
• Millennium Nacht Antwerpen – @Stuurboord
• Millennium Nacht Antwerpen – @MAS
• Millennium Nacht Antwerpen – Overnachten in Antwerpen

Millennium Nacht Antwerpen @ HANGAR29

Hangar 29 is de place-to-be voor de party van het jaar. Hier kan je eerst genieten het candlelight diner en het vuurwerk op de Schelde meemaken. Feesten doen we tot 06u00 met een spectaculaire party en muziekselectie uit de jaren ’90-’00-’10. Ook kan je opteren om vanaf 23u30 aan te pikken voor de party en ook het vuurwerk op de Schelde mee te maken.

Millennium Nacht Antwerpen @ STUURBOORD

Stijlvol het nieuwe jaar instappen doe je in zaal Stuurboord. Zaal Stuurboord imponeert vanaf de eerste stappen die je binnenzet. Met zicht over de Schelde, een lekker en verzorgd candlelight diner, vuurwerkspektakel vanop de eerste rij en een bruisend feest met de hits van jaren ’80-’90-’00 beleef je ‘Antwerp by Night’ als nooit tevoren. Heb je eerst nog andere prioriteiten? Dan is instappen mogelijk vanaf 23u30 om het vuurwerk op de Schelde mee te maken en te feesten tot ‘s morgens vroeg.

Millennium Nacht Antwerpen @ MAS

Vier oudjaar letterlijk én figuurlijk op ongekende hoogte en feest volgend jaar in het MAS. De Millennium Nacht palmt hiermee de meest exclusieve en indrukwekkende Antwerpse locatie in voor oudjaar. Vanop 60m hoogte in zaal 9 Beaufort kan je met een beperkt publiek genieten van een ongeëvenaard panorama. Hoogtepunt hier op de Millennium Nacht is een exquis 4-gangen diner uitgetekend door 2-sterrenchef Viki Geunes van restaurant ‘t Zilte. Wil je zeker zijn van je plaatsen voor de Millennium Nacht in het MAS, best nu reserveren!

Overnachtingsmogelijkheden in Antwerpen tijdens Millennium Nacht:

Op zoek naar een hotel in Antwerpen voor tijdens de Millennium Nacht? Ook hier moet je snel zijn, boek vroeg genoeg op voorhand je hotels in Antwerpen centrum om zorgeloos van oudjaar te genieten! Wie verkiest om met de familie oudejaarsavond in Antwerpen te gaan vieren kiest best voor een familiehotel in Antwerpen centrum zodat men ‘s avonds zonder de auto terug naar huis kan. Ook hier is snelheid geboden.

Wie nog op zoek is naar een hotelletje in Antwerpen helpen we graag verder met volgend keuzemenu:
2 sterren hotels in Antwerpen
3 sterren hotels in Antwerpen
4 sterren hotels in Anwerpen
Aanbiedingen hotels Antwerpen

Alvast veel plezier en een spetterend oudjaar op hotel in Antwerpen centrum. Liever niet Antwerpen, neem een kijkje naar de evenementen tijdens oudejaar in Brugge en oudejaarsavond in Oostende.

____________________________________________________________________________________________________________________________________

Boek je hotel in Antwerpen hier, zonder reserveringskosten! BoekUwHotel.nl: Makkelijk, voordelig en snel!
____________________________________________________________________________________________________________________________________