Logeren in goedkope hotels in De Panne

Boek je hotels in De Panne makkelijk, voordelig en snel, met BoekUwHotel.nl!

De Panne, de badstad die grenst aan Frankrijk is de ideale badstad de sportievelingen die graag wandelen en/of fietsen in de duinen. In De Panne zijn er diverse natuurreservaten waarvan natuurreservaat De Westhoek (340 ha) de grootste is. Ook aan bos en groen is hier geen gebrek. Het Calmeynbos leent zich volledig voor een stevige wandeling of een afmattend tochtje met de mountainbike. Een bezoek aan Plopsaland De Panne maakt een weekendje De Panne compleet.

De Panne is een stad die vooral in de weekends en vakanties druk bezocht wordt. Er zijn tal van goedkope hotels in De Panne die veel goedkoper zijn dan hotels in de andere Belgische badsteden. Voor een goedkoop weekendje weg in De Panne hoef je gelukkig niet te ver zoeken. Wij hebben hier voor u even de beste goedkope hotels in De Panne geselecteerd.

Enkele tips voor goedkope hotels in De Panne

Goedkoop Hotel De Panne: Hotel Cecil

Hotel Cecil is een goedkoop hotel met 16 gezellige en leuke kamers, gelegen in het centrum van De Panne, op het marktplein, waar u op zaterdag de sfeer van de lokale markt kunt opsnuiven vanuit uw hotelkamer. Parkeren is hier geen probleem. Kamers zijn ruim, bieden mooie uitzichten en zijn uitgerust met een eigen badkamer. ‘s Morgens kunt u genieten van een heerlijk ontbijtbuffet. Ook uitgebreid tafelen kan probleemloos in het bijhorend restaurantje. Kortom, Hotel Cecil is het ideale hotel voor een goedkope overnachting in De Panne.

Goedkoop Hotel De Panne: Hotel Royal

Hotel Royal ligt op slechts enkele meters van het strand. U wordt er verwend in ons wellness-centrum en zult heerlijk slapen in uw keurig ingerichte hotelkamer. De hotelkamers worden goed onderhouden en beschikken allen over een eigen badkamer. De meeste kamers hebben zelfs een zijdelings uitzicht op de Noordzee. s’ Morgens kunt u genieten van een lekker en gevarieerd ontbijt. Na een fietstochtje of een duik in de zee kunt u in het hotel volledig tot rust komen. Dankzij de centrale ligging van Hotel Royal kunt u makkelijk en snel naar de winkels, restaurants en uitgaansgelegenheden van De Panne.