Weersverwachting voor Parijs

De Weersverwachting voor Parijs de volgende 4 dagen

weersverwachting parijs
Wie een stedentrip Parijs of een weekend Parijs gepland heeft, controleert best even kort voor vertrek wat de weersverwachtingen Parijs zijn. Niets is vervelender dan onverwacht regen of sneeuw of kortweg ‘rotweer’ te krijgen. Je bezoek aan Parijs moet je echt afstemmen op de weersverwachting voor de stad. Bij slecht weer heeft het weinig zin toch maar een lange wandeling langs de kades te maken en heel je weekendje weg te laten ‘uitregenen’. Kies gewoon voor een aantal binnenshuis activiteiten of bezienswaardigheden in Parijs. De stad heeft zoveel te bieden dat slechte weersverwachtingen voor Parijs gewoon geen invloed mogen hebben op je weekend Parijs.

Wat doen we dan bij een slechte weersverwachting voor Parijs?

Ben jij die onfortuinlijke reiziger en wil het weer niet echt mee. Niet getreurd, hier zijn een aantal goede alternatieven zodat je ook bij slecht weer een verrassend leuk weekendje tegemoet gaat. Je zal zien, de weersverwachting voor Parijs is helemaal niet zo belangrijk om er een geslaagd weekend Parijs van te maken.

Het Louvre Parijs

Wie houdt van musea zal bij slechte weersverwachtingen Parijs er niet eens iets van merken. Het Grand Louvre is het derde grootste museum ter wereld, je kan er dagen in rondwandelen zonder ook maar een keer op dezelfde plaats terug te komen. Het Louvre is dus ideaal bij slecht weer. Bekende stukken zijn o.a. de Mona Lisa, Venus van Milo, Rubenszaal, …

Ga uitgebreid winkelen!

Winkelen in Parijs is als winkelen in het paradijs. Als modestad en grootstad heeft Parijs ontzettend veel te bieden op shoppinggebied. De bekende grote warenhuizen zijn daarenboven spectaculair en pareltjes van architectuur, dus ook wie niet echt van het hele winkelgebeuren houdt is een bezoekje aan bijv. de Galeries Lafayette of Printemps Haussman toch nog altijd meer dan de moeite waard.

Kasteel van Versailles

Aanrader! Breng een bezoekje aan het prachtige kasteel van Versailles. Het paleis van de Zonnekoning is één van de wereld monumenten die je zeker moet gezien hebben. Maak gebruik van de mindere weersverwachting voor Parijs en plan een bezoekje aan dit paleis juist buiten Parijs. ( rit in de metro duurt zo ongeveer dertig minuutjes vanuit het hart van Parijs, cfr. Eiffeltoren Parijs, Ile de la cité )

Ga lekker gaan eten

Parijs is zeker niet enkel cultuur en bezienswaardigheden. Ook vermaard zijn de vele gastronomische restaurants in Parijs. Bij een minder goede weersverwachting voor Parijs kan je misschien uitgebreider gaan tafelen dan gepland. Beloofd, je zal ervan genieten!

In het kort: weer of geen weer, Parijs is altijd een goede keuze!
No comments yet.
No trackbacks yet.