Moulin Rouge Parijs

De Moulin Rouge in Parijs: Cabaret om U tegen te zeggen

parijs moulin rouge

De Moulin Rouge in Parijs is één van de bekendste attracties/evenementen in Parijs, dikwijls wordt de Moulin Rouge in één adem genoemd met de Eiffeltoren Parijs, het Louvre Parijs, … . Het is dan ook algemeen geweten dat de Moulin Rouge van puur entertainment in het begin van de vorige eeuw tot een stukje cultuur geworden is naar het eind van de 20ste eeuw.

De Moulin Rouge Parijs trekt jaarlijks duizenden bezoekers waardoor elke show nagenoeg volboekt is. Even reserveren op voorhand is dus niet zo’n slecht idee.

De bekende molen bovenop de Moulin Rouge

De Moulin Rouge is gelegen in het 18e arrondissement van Parijs, beter bekend als de wijk Montmartre, in de ‘quartier Piagalle’. Het bekende cabaret werd geopend op 6 oktober 1889 en is dus sinds meer dan een eeuw een trekpleister voor toeristen en bekende personen. De imitatiewindmolen op het dak van de Moulin Rouge is bekend over heel de wereld en werd meermaals geïmiteerd. Hierdoor is de Moulin Rouge niet alleen als attractie in Parijs te vernoemen maar mag de Moulin Rouge zeker ook bij de bezienswaardigheden in Parijs gerekend worden.

Shows in de Moulin Rouge Parijs

Elke avond opnieuw wordt er een prachtige en bruisende show opgevoerd in dit vermaarde cabaret. Sinds enkele jaren speelt dezelfde show dagelijks: namelijk “la Revue Feerie”. Vroeger werd de show jaarlijks aangepast, de succesformule van la Revue Feerie wordt echter al sinds 1999 opgevoerd en elke avond opnieuw op daverend applaus onthaalt.

Ligging: Boulevard du Chichy 82, 75018 Montmartre Parijs
Wanneer: Dagelijkse opvoering om 21 uur of 23 uur mogelijk voorafgegaan door een diner vanaf 19 uur. (diner enkel voor de revue van 21 uur)

Prijs Moulin Rouge Parijs

De prijs van de Moulin Rouge is afhankelijk van de gekozen formule, je kan er namelijk een avondje passeren inclusief diner en dranken of enkel de show meepikken om 21u of 23u. De prijs van de Moulin Rouge is bovendien nog eens afhankelijk van het gekozen menu. Je hebt dus wel meerdere keuzes om deze voorstelling bij te wonen.

Prijs Moulin Rouge inclusief Dinner + Show

- Prijs Moulin Rouge: Menu French Cancan 150€ p.p. ( 1/2 fles champagne of wijn inclusief )
- Prijs Moulin Rouge: Menu Toulouse-Lautrec 165€ p.p.( 1/2 fles champagne of wijn inclusief )
- Prijs Moulin Rouge: Menu Belle Epoque 180€ p.p. ( 1/2 fles champagne of wijn inclusief )

Prijs Moulin Rouge Show + 1/2 fles champagne

- Prijs Moulin Rouge: Show om 21 uur: 102 EUR
- Prijs Moulin Rouge: Show om 23 uur: 92 EUR

Prijs Moulin Rouge Show zonder dranken

- Prijs Moulin Rouge: Show om 21 uur: 90 EUR
- Prijs Moulin Rouge: Show om 23 uur: 80 EUR

De Moulin Rouge is zonder twijfel het evenement in Parijs dat je moet bijwonen tijdens een stedentrip Parijs
No comments yet.
No trackbacks yet.