Restaurants in Brugge: hemels lekker!

Boek je hotels in Brugge makkelijk, voordelig en snel, met BoekUwHotel.nl

Wie een weekendje weg naar Brugge plant, zal het meteen merken: honger zul je in deze prachtige middeleeuwse stad niet hoeven lijden. Brugge biedt een ruime waaier aan restaurants en andere eetgelegenheden. De kwaliteit van de vele restaurants in Brugge zal uiteraard onderling verschillen, net als de prijs en de locatie, maar feit is dat de restaurants in Brugge een keuken aanbieden die iedereen zal weten te bekoren, van welke leeftijd of afkomst dan ook, of ze nu heel veel geld te besteden hebben of integendeel net goed op hun budget moeten letten. Restaurants in Brugge zijn er voor iedereen, van gezellige bistro’s tot luxe restaurants in Brugge, met vaak een prachtig uitzicht over een van de romantische kanaaltjes in Brugge. Een groot aantal restaurants in Brugge hebben als specialiteit de overheerlijke lokale, Vlaamse keuken, met ruime menu’s met tal van vlees-en visgerechten.

Enkele uitstekende maaltijdkeuzes in restaurants in Brugge (lokale specialiteiten): mosselen met friet, garnalen, konijn met pruimen, aardappelpuree en natuurlijk friet (Belgische frieten, geen patat!). Er zijn natuurlijk ook restaurants in Brugge die een andere keuken als specialiteit hebben en waar je ook heerlijk kunt uit eten gaan: Italiaans, Turks of Chinees.

Veel van de zogenaamde “fijnproevers” wereldwijd plaatsen enkele restaurants in Brugge bij de allerbeste restaurants op aarde! Om u een idee te geven van de beste restaurants in Brugge of de mooiste plekjes om uit eten te gaan in Brugge, bezoek deze pagina.

Enkele goede restaurants in Brugge

Restaurants in Brugge: Brasserie Erasmus

Stijlvol ingerichte restaurant (60 zitplaatsen), een van de beste budgetvriendelijke restaurants in Brugge. Regionale gerechten met bier. Exclusieve wijnkaart. Lunch (op weekdagen) van € 12,50, menu’s vanaf € 20. Dagelijks geopend van 12u tot 15h30h en van 18u tot 22u, gesloten op donderdag. Elegante brasserie (60 zitplaatsen). Meer dan 150 Belgische bieren, 8 tot 10 bieren van de tap die veranderen maandelijks. Kleine gerechten en pasta’s (beschikbaar van 12u tot 15u). Dagelijks geopend van 11u30 tot 16u en van 18u tot 23u, gesloten op donderdag. Bekend om zijn 16 traditionele Belgische bieren van het vat en zijn zeer fijne, creatieve keuken. Een van de sterkst aanbevolen restaurants in Brugge!

Restaurants in Brugge: Restaurant Aneth

Op een rustige plaats gelegen in Brugge vindt u Restaurant Aneth. Een van de leukste restaurants in Brugge. Omringd door groen, op slechts vijf minuten lopen van het centrum van Brugge. Je zou er bijna voorbij wandelen op de Maria van Bourgondiëlaan. Een gerenoveerd herenhuis herbergt een schat van ontdekkingen en plezier. Met slechts zeven tafels in dit restaurants in Brugge en met een persoonlijk tintje. De keuken bestaat vooral uit lichte, moderne en creatieve visgerechten.

Restaurants in Bruges: Taverne Curiosa

Een van de gezelligste restaurants in Brugge. Taverne Curiosa werd opgericht in Brugge zo’n 20 jaar geleden. Aanvankelijk een herberg, maar de laatste 5 jaar werd de kleine middeleeuwse kelder omgetoverd tot een van de gezelligste restaurants in Brugge. U kunt hier genieten van heerlijke vlees- of visgerechten bereid op vele verschillende manieren, begeleid door een brede selectie van bieren en wijnen. Sterk aanbevolen restaurants in Brugge.

Meer info dan restaurants in Brugge

Nadat je van een heerlijke maaltijd hebt genoten in een van de vele uitstekende restaurants in Brugge, is het misschien tijd geworden om deze wondermooie middeleeuwse stad te verkennen! Wat kun je zoal zien en doen in Brugge?

Attracties in Brugge
Bezienswaardigheden in Brugge
Evenementen in Brugge
Parkeren in Brugge
Winkelen in Brugge
Musea in Brugge
Romantisch weekendje Brugge
Kerst in Brugge
Oudejaarsavond in Brugge