Winkelen in Oostende

Winkelen in Oostende: Koningin der badsteden

Boek je hotels in Oostende veilig, goedkoop en snel met BoekUwHotel.nl!

Shoppen in de badstad Oostende, het behoort absoluut tot de mogelijkheden van deze Belgische badplaats. De stad Oostende staat immers niet alleen voor zee en strand, ook gastronomie, cultuur en winkelen behoren tot het uitgebreide gamma aan mogelijkheden. Ook op zondag zijn de winkels in Oostende gewoon geopend zoals meestal het geval is voor de kuststeden, ideaal dus voor de shoppers onder de vakantiegangers. Dus wie op zondag even wil gaan windowshoppen is Oostende een goede bestemming.

De belangrijkste winkelstraten in Oostende

Hoewel je in Oostende als vakantiestad wel overal winkels terugvindt blijft het autovrije centrum in het midden van de badplaats de belangrijkste winkelplek van de stad. Dit kleine gebied omhelst en wordt begrensd door de volgende winkelstraten:

- Adolf Buylstraat
- De Kapellestraat
- Kerkstraat
- De kleine tussenstraatjes die de winkelstraten met elkaar verbinden

Openingsuren van de winkels in Oostende

Het merendeel van de winkels in Oostende zijn geopend tijdens de middaguren en openen ‘s morgens hun deuren tussen 9u en 10u en sluiten ‘s avonds tussen 18u en 19u. Ook op zondag houden de winkels dezelfde uren aan. De sluitingsdagen van de winkels variëren wel op de verschillende weekdagen maar op woensdag zijn de meeste winkels geopend

Geniet van een goedkoop weekendje weg in Oostende!
No comments yet.
No trackbacks yet.