Weer in Oostende

Het weer in Oostende de komende dagen

Wie naar de Belgische Kust en naar Oostende een weekendje plant, neemt best even een kijkje naar het weerbericht vlak voor vertrek want het verwachte weer in Oostende bepaalt toch grotendeels je verblijf. Oostende is een attractieve stad zowel bij regen als zon, het is gewoon even weten wat nu juist te doen als het weer iets minder is. Plan je weekend dus afgestemd op het weer en je weekend Oostende verloopt zeker en vast perfect. Je hotel in Oostende kan meestal ook wel helpen bij het kiezen van de juiste activiteit. Gewoon even vragen aan de receptie van je hotel.

Tip bij goed weer in Oostende

Gaat men in de zomer naar de badstad Oostende of heeft men geluk tijdens de lente of het najaar en schijnt het zonnetje volop dan moet men in Oostende steevast de fiets op! Oostende is als midden van de prachtige Belgische Kust de uitgelezen plaats om een fietstochtje te maken. Dit kan zowel langs de zee over de boulevard waar je makkelijk tot Knokke-Heist of De Panne kan fiesen, als door het achterland en de polders die ook een zee van rust zijn, fietsen vanuit Oostende is de ideale ontspannende activiteit voor wie even helemaal wil ontstressen of die wil genieten van het mooie weer aan de Belgische kust.

Tip bij regenachtige weersverwachting in Oostende

Bij minder goed of gewoon slecht weer in Oostende stellen we een ideale ‘terug in de tijd’ activiteit voor, waar regenachtig weer de beleving alleen maar zal versterken. Bezoek het Atlantikwall museum in Oostende, waar u een wandeling maakt langs goed bewaarde overblijfselen van de batterij ‘Aachen’ uit de 1ste wereldoorlog en van de batterij ‘Saltzwedel neu’ uit de 2de wereldoorlog. Beide originele bunkers zijn opnieuw met het materiaal van toen ingericht, open en overdekte gangen, artilleriestukken en zoeklichten wachten er je op. Dit museum is een leuke ervaring als het strand niet echt lonkt tijdens je weekendje Oostende.

Het weer in Oostende, plan je verblijf aan de hand van het weer!
No comments yet.
No trackbacks yet.