WOOSHA in Oostende

Woosha Festival in Oostende = 4 dagen feesten!

Woosha Oostende is een volledig gratis, 4-daags festival in het hart van de Belgische badstad Oostende. Woosha staat garant voor een spetterende combinatie van zon, zee, strand en … uiteraard heel wat muziek. Kom naar Woosha in Oostende en laat je vier dagen lang onderdompelen in een mix van sport, dans en muziek.

Woosha waar? en Woosha wanneer?

Woosha gaat tijdens z’n vierdaagse op 2 verschillende locaties door en telkens onder een ander thema en naam.

13 en 14 juli: Woosha Beach op het sportstrand van Oostende

’2 dagen volledig gratis, voor niets en vrijblijvend… gewoon voor de fun en de muziek’, zo omschrijft Woosha het zelf! Beleef de ultieme en unieke strandsfeer op het strand van Oostende (rond de surfclub van Oostende) met verschillende Hot Tubs, DJ’s, Beach Bar en Teamriders, … Zo kan je er onder meer de eerste stappen te zetten in het wilde surfleven. (Ook de surflessen tijdens Woosha zijn gratis en je kan je inschrijven ter plaatste.)

15 juli: Woosha Warm Up in de Langestraat, hét begin.

Zoals elk jaar geeft Woosha op een opwarmer op het festival daags nadien. Dit evenement met dans en muziek speelt zich af in de Langestraat van Oostende. WOOSHA! toverde de Langestraat de voorbije jaren al meerdere malen om tot een unieke danstempel en dat zal dit jaar niet anders zijn. Elk jaar een voltreffer, dus niet te missen dit jaar!

DJ line-up:
- OTTO JAN HAM, DJbooth van 21:00 tot 23:00 uur.
- Jan van Biesen, DJbooth van 23:00 tot 01:00 uur.

16 juli: Woosha Festival wederom op het Sportstrand

Dit jaar wordt het Woosha festival groter en leuker en beter dan ooit. Door de verhuis naar de zaterdag zal er muziek gespeeld worden van in de vroege namiddag tot laat in de nacht (01:00), Woosha festival heeft dus meer bands en meer muziek dan ooit tevoren. Maak je dus maar klaar voor het grootste gratis feest van de zomer aan de Belgische Kust: Woosha in Oostende!

Uurrooster voor 16 juli: Woosha festival 16 juli

Woosha Festival in Oostende is telkens weer 4 dagen feest
No comments yet.
No trackbacks yet.