Vuurwerken in Oostende

Vuurwerk in Oostende: De moeite waard!

Boek je hotels in Oostende veilig, goedkoop en snel met BoekUwHotel.nl!

Zoals elk jaar op de Nationale feestdag wordt er ook in België heel wat vuurwerk de lucht in geschoten. Zo is ook de Vlaamse badstad Oostende van de partij met een prachtig vuurwerk vanop het Groot Strand in Oostende vlakbij het Casino Kursaal Oostende. Dit in combinatie met de achterliggende zee staat garant voor een prachtig lichtspel.

Praktische info Vuurwerk Oostende

Waar: Groot Strand Oostende
Wanneer: 21 juli om 23u00

Vuurwerk in Oostende is altijd een groot feest!

Oostende begint zo langzamerhand een traditie op te bouwen voor het afschieten van vuurwerk tijdens de zomermaanden. Zo nemen de vurige maandagen in Oostende al elke maandag een deel voor hun rekening. Het vuurwerk in Oostende op de Belgische nationale feestdag is natuurlijk wel het grootste vuurwerk en de klapper van de zomer.

Ideetje voor een weekend aan zee!

Maak van het vuurwerk in Oostende op 21 juli een daguitstapje. Het vuurwerk kan de perfecte afsluiter zijn voor een geslaagd dagje aan zee. Op 21 juli mag men meestal genieten van prachtig weer en een leuke temperatuur, ideaal dus voor een dagje aan het strand gevolgd door een glaasje en een hapje en dan uiteraard een spetterend vuurwerk om de avond te besluiten.

Op 21 Juli knalt het vuurwerk in Oostende alvast de pannen van het dak
No comments yet.
No trackbacks yet.