Kids at Oostende

Kids in Oostende: Kinderen baas!

De Belgische badstad Oostende maakt zich ook dit jaar wederom klaar om heel wat kids te ontvangen, en met name de kleine kids worden verwend met tal van activiteiten op diverse locaties in Oostende (2-12jaar). Kids at Oostende is al jaren een succesverhaal waarmee Oostende terecht de naam Kinderstad aan Zee veroverd heeft, althans dan toch van 4 tot en met 15 juli.

De activiteiten tijdens Kids at Oostende

De activiteiten tijdens Kids@Oostende gaan door op volgende locaties: Wapenplein, Vissersplein, Strandplein in Mariakerke, Leopoldpark, de binnenstad, Stedelijk Zwembad, Kinepolis Oostende,… Al de activiteiten tijdens Kids@Oostende zijn gratis op enkele uitzonderingen na. ( zie programma )

Het Leopoldpark tijdens Kids@Oostende

Het Leopoldpark in Oostende wordt speciaal op 9 en 10 juli in een ander kleedje gestoken en omgetoverd tot een heus Kids park met verschillende acts, attracties en workshops. ‘The place to be’ dus voor de kids aan zee tijdens de kids weken in Oostende.

Kids at Oostende sluit af met knallers van optredens

De afsluiter dit jaar is op 15 juli op het Sportstrand van Oostende met optredens van o.a. Teens ’n Tweens, Jill & Lauren, vtmKzoom Band en Merel (Amika)! Je ziet dat Oostende zich kost noch moeite spaart om de kids in de verf te zetten.

Waar? In de hele stad Oostende
Wanneer? van4 t.e.m. 15 juli 2011
Voor Wie? Voor kids van 2 tot 12 jaar
Officieel programma? Kids@Oostende

Kids@Oostende: een bezoekje meer dan waard!
No comments yet.
No trackbacks yet.