Kortrijk Xpo

Kortrijk Xpo: centrum met internationale allure

Boek je hotels in Kortrijk makkelijk, voordelig en snel met BoekUwHotel.nl!

De Kortrijk Xpo is een hoogtechnologisch centrum voor allerhande events (beurzen, congressen, seminaries, productvoorstellingen) met internationale klasse en laat een perfecte infrastructuur zien in combinatie met een uitstekende klantgerichte service. Kortrijk Xpo biedt maar eventjes 40.000 m² expo-, meeting- en eventruimte binnen en zo’n 50.000 m² multifunctionele buiten. Kortrijk Xpo laat de bezoekers en gebruikers dus genieten van een quasi oneindig aantal combinatiemogelijkheden, een schitterend opgevuld jaarschema, interessante workshops, leuke beurzen over de meest uiteenlopende topics, seminaries, congressen, bedrijfsevents, etc. Kortrijk Xpo: een plek en ruimte voor elk idee!

Kortrijk Xpo: state-of-the-art meeting center

Het 4 sterren Meeting Center in Kortrijk Xpo biedt ultramoderne vergader- en ontmoetingsfaciliteiten, in 11 zaalcombinaties. U kunt beroep doen op een ruime waaier aan up-to-date audiovisuele en akoestische apparatuur. Het Meeting Center in Kortrijk Xpo is de uitgelezen plaats voor het organiseren van uw congressen, seminaries en events. Zo vinden ook bijvoorbeeld productlanceringen, modeshows, personeelsfeesten en banketten hier een exclusief onderdak. Wenst u meer info, bezoek dan de website van Kortrijk Xpo.

Bereikbaarheid

Gelegen net buiten de ring rond Kortrijk, kan Kortrijk Xpo genieten van een bijzonder handige centrale ligging, op een 3-tal kilometer van de binnenstad en het station. Kortrijk Xpo ligt middenin de driehoek tussen Londen, Amsterdam en Parijs en is zowel per wagen (aan de afrit 2 op de E19), als met het openbaar vervoer (frequente trein- & busverbinding van Station Kortrijk Centrum tot aan Kortrijk Xpo) als per vliegtuig (vliegveld van Wevelgem) zonder problemen bereikbaar.

Parkeren

Rond Kortrijk Xpo kan je je wagen kwijt op een van de 2700 parkeerplaatsen, waarvan het tarief afhankelijk is van het betreffende evenement waarvoor je gekomen bent. De ene keer betaal je dus meer dan de andere keer. Zo bedraagt de kostprijs tijdens vakbeurzen zo’n € 4,00 per dag, tijdens publieksbeurzen en manifestaties betaal je € 3,00 per dag.

Kortrijk Xpo: De place to be voor al uw professionele workshops, seminaries, congressen en bedrijfsevents!

Meer info over Kortrijk vind je op volgende pagina’s:

- Evenementen in Kortrijk
- Parkeren in Kortrijk
- Bezienswaardigheden in Kortrijk
- Winkelen in Kortrijk
- Hotels in Kortrijk

No comments yet.
No trackbacks yet.