K in Kortrijk

Winkelcentrum K in Kortrijk

winkelcentrum k in kortrijkK in Kortrijk is een imposant mega-winkelcentrum van 34.000 m² in het centrum van Kortrijk en tevens het tweede grootste overdekte winkelcentrum in West-Vlaanderen. Wie uitgebreid wil gaan winkelen in Kortrijk is hier in K in Kortrijk absoluut aan het juiste adres! Het complex opende zijn deuren in maart 2010, en maakte deel uit van een openingsvierdaagse. Je vindt er de meest uiteenlopende handelszaken die onder een koepel van maar liefst 110 op 30 meter baden in een zee van luxueus licht rondom een openbaar centraal gelegen binnenplein. Het project K in Kortrijk is de grootste privé-investering ooit in de Kortrijkse binnenstad.

Heel wat bekende ketens en winkels hebben hun vaste stek in K in Kortrijk: Saturn, H-M, Zara, Standaard Boekhandel, Torfs, etc.. Daarnaast is er ook ruimte voor boetieks en juwelierszaken. K in Kortrijk schenkt iedere bezoeker niet enkel een onvergetelijke winkelervaring, maar biedt op heel wat andere vlakken (ontspanningsmogelijkheden) ook extra’s. In deze unieke, gezellig overdekte shoppingstraat die K in Kortrijk is krijgt “shoppen” nog extra glans!

==> Voor een overzicht van alle winkels in K in Kortrijk, klik hier.

winkelcentrum k in kortrijkOpeningsuren K In Kortrijk

Winkelcentrum K in Kortrijk is tijdens de week en op zaterdag ononderbroken open van 9u tot 19u30, op vrijdag uitzonderlijk tot 20u. Een aantal winkels, waaronder Proxy Delhaize, houden ook op zondagvoormiddag hun deuren geopend. Voor meer info bezoekt u best de website van K in Kortrijk.

Bereikbaarheid van winkelcentrum K in Kortrijk

K in Kortrijk is vlot toegankelijk, zowel voor voetgangers, fietsers als wie met de auto of het openbaar vervoer komt.

winkelcentrum k in kortrijk

U kunt uw verblijf in Kortrijk of uw bezoek aan K in Kortrijk natuurlijk altijd combineren met een gezellig verblijf in een hotelletje Kortrijk!

Meer info over Kortrijk

- Bezienswaardigheden in Kortrijk
- Evenementen in Kortrijk
- Parkeren in Kortrijk
- Kortrijk Xpo
- Winkelen in Kortrijk

No comments yet.
No trackbacks yet.