Kortrijk

Stad Kortrijk bezoeken

Boek je hotels in Kortrijk makkelijk, goedkoop en snel met BoekUwHotel.nl!

Kortrijk is een bijzondere stad stad met een boeiend en verrassend cultureel-historisch erfgoed én actuele toeristische troeven, een stad die beslist de moeite is om eens op weekend te gaan. Liefhebbers van geschiedenis en cultuur vinden er heel wat beschermde monumenten en gebouwen, waaronder het Belfort en het Begijnhof misschien de bekendste zijn maar los van het heerlijk mooie historische palmares ondernam Kortrijk recent een aantal zeer geslaagde pogingen op vlak van moderne architectuur. En ook wanneer je houdt van musea, tentoonstellingen en/of culinaire voltreffers, ben je in Kortrijk op de juiste plek aanbeland!

Praktische informatie over Kortrijk

Evenementen in Kortrijk 2011
Kortrijk Xpo
Parkeren in Kortrijk
Winkelen in Kortrijk
Bezienswaardigheden in Kortrijk
K in Kortrijk
KV Kortrijk
Musea in Kortrijk

Kortrijk heeft alles voor iedereen!

Kortrijk ligt in het zuidwesten van een van Vlaanderen’s allermooiste toeristische regio’s: de Leiestreek. Ieder jaar in de zomer worden boottochten op de Leie georganiseerd, en ook in de parken en op de gerenoveerde wandel- en fietspaden langs de oevers van de rivier zul je heel wat natuur- en recreatieliefhebbers zien. Kortrijk heeft simpelweg bijna alles wat je van een stad wensen kunt: cultuur, uitgebreide horecagelegenheden, interessante musea, verkeersvrije winkel-wandelstraten, schitterende winkelcentra, een mooi en uniek omliggend natuurlandschap, enz.. De Stad Kortrijk ontvangt u van harte het hele jaar door!

Laat u bekoren door een onvergetelijk weekendje weg naar Kortrijk! Maak uw keuze uit het ruime aanbod aan hotels in Kortrijk.
No comments yet.
No trackbacks yet.