Winkelen in Knokke-Heist

Winkelen in Knokke-Heist: Winkel eens lekker in stijl

Boek je hotels in Knokke goedkoop en snel met BoekUwHotel.nl!

Wie het Belgische Knokke-Heist een beetje kent weet dat luxe, schoonheid en kwaliteit hand in hand gaan in deze kuststad. Knokke biedt bovendien een heel uitgebreid gamma aan winkels, zo vindt je op de gerenommeerde Kustlaan alle bekende en grote namen in de mode, juweel en accessoires wereld en op de Lippenslaan dan weer de meer alledaagse ‘brands’. Winkelen in Knokke is bovendien zowel in de winter als in de zomer een aanrader en dus trekt de badstad niet voor niks wekelijks duizenden winkeltoeristen.

Winkelen in Knokke-Heist: De Kustlaan, exclusief!

De Kustlaan in Knokke is dé boetiek- en luxestraat van Knokke-Heist met het mooi vernieuwde Albertplein in het midden voor een hapje en een drankje. Het Albertplein wordt niet voor niks de ‘place ma-tu-vu’ genoemd, wie wil flaneren en/of gezien worden neemt plaats in één van de prestigueuze etablissementen en laat de ‘beau’monde van Knokke-Heist aan zich voorbij gaan terwijl je geniet van een glaasje ‘bubbels’.

Bekende winkels in de Kustlaan:

Louis Vuitton, Flamant Interior Design, Blanc d’Ivoire, Delvaux, Gilson, Hermes, …

Winkelen in Knokke: De Lippenslaan, het hart van Knokke

De Lippenslaan in Knokke-Heist is het toneel van de meer bekende en alledaagse merken in winkelland. Wie een mooie outfit zoekt aan een ietwat democratischere prijs is hier aan het juiste adres. Op de Lippenslaan vindt je ook nog eens tal van restaurantjes en brasseries zodat je het winkelen kan combineren met een verfrissend drankje of een lekker hapje. Ook de bekende banketbakkers van Knokke zijn op de Lippenslaan gelegen. (Bakkerij Lucas: hoek kustlaan – Lippenslaan)

Bekende winkels in de Lippenslaan:

Filou, Davidoff, Jack Russell, Lacoste, Marco Polo, Massimo Dutti, Ralet, Gaastra, Yves Rocher, Ici Paris XL, …

Openingsuren om te winkelen in Knokke-Heist

Zoals de meeste Belgische badsteden is winkelen in Knokke ook mogelijk op zon- en feestdagen. Alle winkels blijven geopend tijdens het weekend en houden de deuren open tot 18u30 – 19u00.

Ook op Nieuwjaarsdag en Kerstdag zijn alle winkels in de badstad van de partij, al wordt er soms wel iets voor 18u het slot op de deur gedraaid.

Knokke-Heist: de meest luxueuze winkelstad van de Belgische Kust!

Meer info over Knokke:

- Activiteiten in Knokke
- Evenementen in Knokke
- Parkeren in Knokke
- Weer in Knokke

No comments yet.
No trackbacks yet.