Nieuws en Radio in Knokke-Heist

ORO Nieuws in Knokke-Heist: Het lokale nieuws

Wie graag op de hoogte blijft van de laatste nieuwtjes en weetjes over wat speelt in de badstad Knokke-Heist neemt best een kijkje in het lokale nieuwsbulletin van het Onafhankelijk Radionieuws Oostkust, ook genoemd, Oro Nieuws Knokke.

Het plaatselijke reilen en zeilen van de badstad wordt hier in de kijker gezet, dus wie een weekje op hotel in Knokke of appartement gepland heeft zorgt dat volgende webstek als favoriet in de Blackberry steekt: http://oronieuws.blogspot.com

Het bruisende Knokke-Heist is een badstad die leeft en dus zijn er altijd tal van activiteiten te beleven. Oro Nieuws Knokke-Heist is dé website om snel op de hoogte te blijven van wat er te doen valt en/of wat gepland staat in Knokke-Heist.

Het Nieuws in Knokke? 1 Adres: oro nieuws knokke

Radio Paradijs: FM 105.1

knokke radio paradijs

Wie graag leuke muziek hoort én op de hoogte wil blijven van wat er te gebeuren valt in Knokke-Heist is Radio Paradijs de beste keuze tijdens je verblijf in Knokke. Dag in dag uit komt deze lokale radiozender met de beste muziek en niet onbelangrijk het béste lokale nieuws van de Oostkust.

Stay tuned op Radio Paradijs!
No comments yet.
No trackbacks yet.