Evenementen in Knokke

Fun in Knokke: Evenementen in Knokke-Heist

Boek je hotels in Knokke goedkoop en snel met BoekUwHotel.nl!

Jaarlijks worden er tal van evenenementen in Knokke georganiseerd. Knokke-Heist is dan ook een bruisende Belgische badstad, er staat altijd wel iets op het programma in Knokke. Het meerendeel van de evenementen in Knokke vinden uiteraard plaats in het heel drukke zomer seizoen. De winterperiode is rustiger in Knokke, wat zeker niet wil zeggen dat er helemaal niets meer plaatsvindt in Knokke. Bovendien zijn veel van de evenementen in Knokke-Heist gratis.

Elk jaar zijn er een aantal vaste evenementen in Knokke zoals het jaarlijks bekende vuurwerkfestival in Duinbergen, muziekfestival Knokke-Heist, het Cartoonfestival, De nacht van het Zoute… en zo kunnen we wel even door gaan. Knokke staat altijd bol van de evenementen.

Een greep uit de jaarlijkse evenementen in Knokke-Heist:

Evenementen Knokke tijdens de zomermaanden

- Nacht van het Zoute
- Muziekfestival op de Bolle
- Vuurwerkfestival Knokke – Duinbergen
- Cartoonfestival Knokke
- Vlindertuin

Evenementen Knokke in de herfst en winter

- Nacht van Exclusief
- Xenses
- Canadese Mars
- Zwinneblomme

Tijdens de drukke zomermaanden kunnen er vlot tot 200.000 mensen dagelijks in Knokke rondwandelen, dus reken maar op behoorlijk wat activiteit tijdens de evenementen in Knokke. ( tip! ) Het vuurwerkfestival in Knokke op het eind van de maand augustus is een evenement in Knokke dat een ongelooflijk groot aantal bezoekers van heinde en verre trekt. Maak een daguitstap van het vuurwerk en zorg er voor dat je al tijdens de namiddag in Knokke bent en eet ‘s avonds een hapje dichtbij het vuurwerkfestival in Duinbergen zodat je tijdens het evenement zelf een mooi plaatsje hebt om te genieten van het schouwspel.

De badstad Knokke-Heist, een evenement zonder einde

Meer info over Knokke:

- Activiteiten in Knokke
- Parkeren in Knokke
- Weer in Knokke
- Winkelen in Knokke
- Trein naar Knokke

No comments yet.
No trackbacks yet.