Evenementen in Gent

Evenementen in Gent: propvolle agenda!

Boek je hotels in Gent makkelijk, voordelig en snel met BoekUwHotel.nl!

In Gent is er het hele jaar door wel ergens iets te zien, doen of beleven. BoekUwHotel.nl geeft je de beste en meest actuele informatie over evenementen in Gent, net wat je zoekt om je verblijf in deze boeiende stad onvergetelijk te maken. Bovenop genieten van heerlijk eten, lekker slapen of het nachtleven induiken is het absoluut aangeraden om een van de vele bruisende evenementen in Gent, (muziek)festivals of voorstellingen mee te pikken. Hieronder laten wij je kennismaken met enkele van de leukste evenementen in Gent op. Zo zijn er bijvoorbeeld de jaarlijkse, ontzettend geliefde Gentse Feesten, waarbij de historische binnenstad tien dagen lang omgetoverd word in één groot straatspektakel. Ook het Jazz Festival of I love Techno zijn beslist de moeite waard. BoekUwHotel.nl wenst je alvast heel veel plezier op één van de must-do evenementen in Gent!

Jazz in’t Park – Evenementen in Gent
Festival van Vlaanderen – Evenementen in Gent
Oudejaarsavond in Gent - Evenementen in Gent
Kerst in Gent – Evenementen in Gent
Internationaal Filmfestival – Evenementen in Gent
I Love Techno – Evenementen in Gent
Gentse Feesten – Evenementen in Gent

Voor een schitterend overzicht van alle nakende evenementen in Gent, surf naar Uit in Gent, waar je op datum en/of zoekwoord snel het passende evenement in Gent zult vinden.

Evenementen in Gent: Jazz in ‘t Park

Van: 26-08-2011 – Tot: 04-09-2011

Dit jaar al aan z’n 18e editie toe. Jazz in ‘t Park gaat door het laatste weekend van augustus en het eerste weekend van september en is van alle evenementen in Gent dé uitgelezen plek om nog wat heerlijk na te zomeren. Volledig gratis.

Evenementen in Gent: Festival van Vlaanderen

Van: 17-09-2011 – Tot: 08-10-2011

Het Gent Festival van Vlaanderen belooft dit jaar zo mogelijk nóg indrukwekkender te worden dan vorige edities door de grote diversiteit en creativiteit: maar liefst 180 concerten staan hier op het programma, wat het een van de meest veelzijdige evenementen in Gent maakt!

Evenementen in Gent: Internationaal Filmfestival

Van: 11-10-2011 – Tot: 22-10-2011

Na Cannes, Berlijn en Venetië het meest prominente filmfestival in Europa, met zo’n 200 films van over de hele wereld en met de World Soundtrack Award als belangrijkste prijs.

Evenementen in Gent: I Love Techno

Van: 12-11-2011 – Tot: 12-11-2011

Zaterdag 12 november 2011 worden de hallen van de Flanders Expo naar jaarlijkse gewoonte omgetoverd tot dé place to be voor wie van feesten op bonkende Technobeats houdt, met  dit jaar klinkende namen op de affiche als Paul Kalkbrenner, Digitalism, The Subs, etc.

Evenementen in Gent: Gentse Feesten

Van: 14-07-2012 – Tot: 23-07-2012
Al sinds jaar en dag een regelrechte topper op het gebied van theater- en muziekfestivals. De Gentse Feesten zijn het tweede grootste stadsfestival in Europa en ook volgende zomer  2012 kun je in Gent weer terecht voor 10 dagen boordevol dans, zang, muziekoptredens en allerhande culturele evenementen en spektakels, met de prachtige historische binnenstad als uniek decor!

Andere info dan evenementen in Gent

- Uitgaan in Gent
- Bezienswaardigheden in Gent
- Weekendje Gent
- Hotels in Gent

No comments yet.
No trackbacks yet.