Bezienswaardigheden in Gent

Gent: trekpleister van formaat!

Boek je hotels in Gent makkelijk, voordelig en snel met BoekUwHotel.nl!

Gent is een stad met een grote rijkdom aan toeristische, culturele, architecturale en gastronomische troeven. De oude binnenstad is schitterend bewaard gebleven en tevens bijzonder aangenaam autoluw gemaakt. Hierdoor ontdek je makkelijk, rustig en plezierig te voet de belangrijkste bezienswaardigheden in Gent.

Los van de bezienswaardigheden in Gent kun je hier meer dan elders terecht om je eens goed te laten gaan, het Gentse nachtleven is beroemd en berucht tot buiten de (Vlaamse) landsgrenzen. Dit is des te meer het geval tijdens de Gentse Feesten, elke zomer in juli goed voor honderdduizenden bezoekers die van heinde en verre naar Gent komen afgezakt om te genieten van de vele culturele evenementen of om lekker te feesten met jong en oud. Voeg hierbij het aantrekkelijke culinaire aanbod in Gent, ideaal om eens goed te genieten na een dagje de mooie bezienswaardigheden in Gent te hebben verkend.

Bezienswaardigheden in Gent: teveel om op te noemen!

Alle bezienswaardigheden in Gent opsommen zou ons natuurlijk te ver leiden, maar we laten je hieronder alvast kennismaken met enkele van de bekendste bezienswaardigheden in Gent.

- Graslei en Korenlei
- Gravensteen
- Belfort en Hallen
- Sint-Baafskathedraal
- Stedelijk Museum voor Actuele Kunst
- Klein Begijnhof

Ander leuks dan bezienswaardigheden in Gent

- Evenementen in Gent
- Gentse Feesten
- Uitgaan in Gent
- Hotels in Gent
- Weekendje Gent

No comments yet.
No trackbacks yet.