Weer in De Panne-Koksijde

Het Weer in De Panne – Koksijde voor de komende dagen

Boek je hotels in De Panne makkelijk, voordelig en snel met BoekUwHotel.nl!

Weersverwachting voor de komende 4 dagen in De Panne – Koksijde

Dit is voor de komende 4 dagen het weer in De Panne – Koksijde aan de Belgische kust. De Panne en Koksijde zijn de badsteden die het dichtste bij de franse grens aanleunen. Indien men aan de kust denkt ziet men zichzelf altijd op het mooie strand liggen te bakken in de zon. Doch het weer aan de Belgische Kust is niet altijd voorspelbaar.

Tip bij mooi weer in De Panne – Koksijde:

In de omgeving van De Panne zijn er enkele natuurreservaten waar het bij mooi weer aangenaam wandelen is. Het 340 ha grote Westhoekreservaat is het oudste Vlaams natuurreservaat van België en samen met de Franse Dunes du Perroquet (225 ha), het waterwinningsgebied Calmeynbos /Krakeelduinen (105 ha) en de Oosthoekduinen (60 ha) vormt de Westhoek het grootste aaneengesloten duinengebied van onze Belgische Kust. Bij mooi weer kunt u hier prachtige wandelingen maken. Er zijn in totaal 6 met gekleurde bakens gemarkeerde wandelpaden van in totaal 11 km. Met interessante uitkijkposten langs de wandelpaden met een prachtig uitzicht op de omgeving is dit bij zonnig weer de ideale gezinsuitstap. Ook bij slechter weer kunt u hier natuurlijk ook wandelen, maar vergeet u regenkledij dan niet.

Tip bij slecht weer in De Panne – Koksijde:

Bij slecht weer kunt u altijd een bezoekje brengen aan het Cultuurhuis De Scharbiellie. Cultuurhuis De Scharbiellie herbergt een permanente tentoonstelling van Oceanische kunst uit de collectie van erenotaris Paul Simpelaere. De gemeente De Panne kreeg in 2000 deze kunstcollectie in langdurige bruikleen. Daarnaast zijn er ook wisselende tentoonstellingen en culturele evenementen zoals concerten en poëzieavonden voor wanneer het weer even tegenslaat in De Panne.

Weer of geen weer in De Panne, er blijft altijd wel iets te bezoeken.
No comments yet.
No trackbacks yet.