Weer in Blankenberge

Het weer in Blankenberge voor de komende 4 dagen

Boek je hotels in Blankenberge makkelijk, voordelig en snel met BoekUwHotel.nl!

Kijk altijd even voor vertrek naar de weersverwachting aan de kust want zoals u weet heeft de kust altijd een iets verschillend weerbericht dan het binnenland. In de zomermaanden geniet je bij warm weer in Blankenberge meestal van een aangename frisse zeebries en in de winter is het weer in Blankenberge altijd iets zachter dan het centrum van het land.

Zowel bij goed als slecht weer in Blankenberge heeft de Belgische badstad heel wat te bieden. Laat je weekendje Blankenberge dus zeker niet in het water vallen door een minder goed weersvooruitzicht maar plan gewoon aan de hand van het weer in Blankenberge je volledige dag. We geven je alvast 2 tips mee als attracties in Blankenberge. Eéntje voor goed weer in Blankenberge en ééntje bij minder goed weer.

Bezoek het Serpentarium Blankenberge bij minder goed weer in Blankenberge

Zit het weer in Blankenberge een beetje tegen tijdens je verblijf in Blankenberge, kies dan voor een bezoekje aan het Serpentarium. Het Serpentarium in Blankenberge is de ideale familieuitstap bij slecht weer in Blankenberge. Je loopt er makkelijk twee uurtjes rond en je leert er heel wat bij over het reptielenleven wereldwijd.

Bij goed weer in Blankenberge kan een tochtje met de amfibieboot

Wie met jonge kinderen in Blankenberge op hotel gaat kan bij mooi weer in Blankenberge kiezen voor een tochtje op de Noordzee in een heus amfibievaartuig uit de 2de wereldoorlog. Schip Ahoy José heeft wel enige veranderingen ondergaan maar bevaart nog steeds na 60 jaar trots de Noordzee golven. Niets zo leuk als bootje varen toch?

No comments yet.
No trackbacks yet.