Folkloristische Havenfeesten

De Folkloristische Havenfeesten in Blankenberge

Boek je hotels in Blankenberge makkelijk, voordelig en snel met BoekUwHotel.nl!

De Belgische badstad Blankenberge begint al vroeg op het jaar met een topweekend. De folkloristische havenfeesten in Blankenberge zijn sinds de jaren 70 uitgegroeid tot een 4 daags gebeuren met muziek, dans, markten en een heuse Vissersstoet.

De folkloristische havenfeesten in Blankenberge gaan elk jaar door tijdens het hemelvaartweekend en zijn een echt toeristisch hoogtepunt in de maand mei ( dit jaar echter in de maand juni). Zoals elk jaar krijgt u via de bekende ‘Vissersboog’, een met maritiem getinte attributen versierde arc, toegang tot de havenbuurt van Blankenberge en de folkloristische havenfeesten.

De folkloristische havenfeesten in Blankenberge omvatten echt voor elk wat wils, gaande van een antiek en rommelmarkt, diverse optredens zowel overdag als ‘s avonds, folkloristische muziekkorpsen, fanfares tot de bekende Vissersstoet, één van de 3 stoeten die Blankenberge rijk is.

Praktische info Folkloristische Havenfeesten Blankenberge

Waar: Havenbuurt Blankenberge
Wanneer: Hemelvaartweekend

Overnachten in Blankenberge tijdens de folkloristische havenfeesten

De folkloristische havenfeesten in de badstad zijn elk jaar weer een trekpleister zowel bij slecht en zeker bij goed weer in Blankenberge. Aangezien dit toeristisch gebeuren samenvalt met het Hemelvaartweekend mag men zich aan een ontzettend grote drukte verwachten.

Wie graag dit weekend op hotel in Blankenberge komt moet er dus als de kippen bij zijn en zeker tijdig reserveren. Wie denkt een last minute hotel Blankenberge te vinden voor dit weekend zal dik teleurgesteld zijn, ook hotel aanbiedingen in Blankenberge zijn er niet tijdens deze topweekends. Snel je hotel reserveren is hier de boodschap.

De folkloristische havenfeesten in Blankenberge een echt topevenement vroeg op het jaar!

Meer info over Blankenberge:

- Weer in Blankenberge
- Parkeren in Blankenberge
- Evenementen in Blankenberge
- Attracties in Blankenberge

No comments yet.
No trackbacks yet.