Evenementen in Blankenberge

Jaarlijkse ‘top’ Evenementen in Blankenberge

Boek je hotels in Blankenberge makkelijk, voordelig en snel met BoekUwHotel.nl!

Blankenberge heeft als één België’s populairste badsteden heel wat evenementen te bieden en dit zowel in de lenteperiode als in de zomermaanden. Het totaal aanbod aan culturele evenementen in Blankenberge is te veel om op te sommen maar wij geven u graag een greep uit de belangrijkste toeristisch interessante evenementen in Blankenberge en de grootste publiekstrekkers elk jaar.

De bekendste evenementen in Blankenberge

- Zeewijding Blankenberge
- Paravangfeesten
- Zandsculpturenfestival Blankenberge
- Folkloristische Havenfeesten
- Bloemencorso

Wie graag een uitgebreid en volledig overzicht krijgt van alle activiteiten en evenementen in Blankenberge die er dit jaar door gaan neemt beter een kijkje op de activiteitenkalender van de stad Blankenberge zelf. De info over de evenementen in Blankenberge die voor het toerisme van belang zijn vindt je echter veel uitgebreider op onze website terug. Gewoon even doorklikken naar het betreffende evenement in Blankenberge.

Overnachten in de stad Blankenberge

Blankenberge heeft als badstad tal van hotels te bieden zowel voor de jeugd als voor families met kinderen. Blankenberge staat immers garant voor een heerlijk ontspannend weekendje weg gaande van shoppen tot gastronomie tot uitgaan. Overnachten in Blankenberge kan al vanaf zo’n 55 € per nacht waarmee Blankenberge voor de Belgische Kust best wel wat goedkope accommodatie biedt. Kijk op BoekUwHotel.nl voor een volledig overzicht van de hotels in Blankenberge.

No comments yet.
No trackbacks yet.