Attracties in Blankenberge

De leukste attracties in Blankenberge

Boek je hotels in Blankenberge makkelijk, voordelig en snel met BoekUwHotel.nl!

De super drukke badstad Blankenberge is niet voor niks de tweede drukste badstad aan de Belgische Kust. Blankenberge maakt haar naam elk jaar weer waar en niet onbelangrijk is het aandeel van leuke attracties in Blankenberge in het succes van deze badstad.

Blankenberge is een badstad waar je zowel bij goed als slecht weer een aantal leuke zaken te doen hebt én dat niet alleen in de drukke zomermaanden. Tijdens de zomermaanden is zonder twijfel de bekendste attractie het zandsculpturenfestival in Blankenberge, wat elk jaar weer tienduizenden bezoekers trekt. Maar het zandsculptuurfestival van Blankenberge is uiteraard niet het enige, zo zijn ook Sea Life Blankenberge en het Serpentarium topattracties in de badstad.

Leuke All Weather attracties

- Sea Life Centre Blankenberge
- Serpentarium Blankenberge
- Pier Blankenberge

Beste attracties in Blankenberge

- Bowlen in Blankenberge
- Zandsculpturenfestival Blankenberge
- Leopoldpark Blankenberge
- Pirate Adventure Golf Blankenberge
- Amfibieboot Blankenberge

Blankenberge is dus met een stad boordevol activiteiten en attracties, je verveelt je er nooit. De meeste activiteiten in de badstad Blankenberge zijn bovendien voor het hele gezin. Blankenberge is dan ook een favoriete en ideale gekozen bestemmingen voor gezinnen met jonge kinderen. Blankenberge biedt naast heel wat activiteiten ook nog eens een groot centrum vol gezellige winkeltjes en ook om lekker te eten ben je in Blankenberge aan het juiste adres en niet vergeten Blankenberge staat ook bekend om z’n uitgangsleven tijdens de zomermaanden!

Blankenberge, altijd een leuke bestemming
No comments yet.
No trackbacks yet.