Blankenberge

Vakantie aan zee in Blankenberge

Boek je hotels in Blankenberge makkelijk, voordelig en snel met BoekUwHotel.nl!

Blankenberge is als tweede grootste en populairste badstad aan de Belgische Kust, na Oostende, het hele jaar door een topbestemming aan zee. Tijdens het weekend in Blankenberge heerst er dan ook in de lente en zomer een gezellige drukte, Blankenberge is immers zo veel meer dan enkel strand en zee.

Nuttige info voor een weekendje Blankenberge

- Attracties in Blankenberge
- Weer in Blankenberge
- Evenementen in Blankenberge
- Parkeren in Blankenberge
- Hotels in Blankenberge

Waarom naar Blankenberge?

Blankenberge heeft tal van activiteiten, evenementen en attracties te bieden bovenop een scala aan winkels, restaurantjes en uitgangsmogelijkheden. Je kan in deze Belgische kuststad terecht voor alle soorten van ontspanning. Wie het graag rustig aan doet kan kiezen voor een weekend in Blankenberge ondergedompeld in gastronomisch genieten. Wie graag winkelt is makkelijk 2 dagen zoet in de stad Blankenberge en voor wie met het gezin een weekend naar Blankenberge komt zijn er attracties zoals Sea Life Centre Blankenberge of het Serpentarium in Blankenberge die garant staan voor een leuke en leerrijke ervaring.

Een weekend Blankenberge is voor zowel jong als oud een ideale dichtbij vakantie om er eens even helemaal tussenuit te zijn.

Een weekend Blankenberge verrast telkens weer
No comments yet.
No trackbacks yet.