Antwerpen

GENIET VAN EEN ZALIGE STEDENTRIP ANTWERPEN! BOEK HIER GRATIS UW HOTEL IN ANTWERPEN, ZONDER RESERVERINGSKOSTEN!
__________________________________________________________________________________

Antwerpen, Modestad, Winkelstad, Diamantstad, … en wereldstad in zakformaat

Wie kiest voor een mooie stedentrip Antwerpen kiest voor een prachtig weekendje weg doorspekt met een beetje cultuur, natuur, shopping en gastronomie. Antwerpen wordt niet voor niks omschreven als een wereldstad in zakformaat.

Antwerpen zal bij elk bezoek weer verbazen. Een korte stedentrip Antwerpen is jammergenoeg nooit genoeg om alles wat de stad te bieden heeft te ontdekken. In ieder geval krijg je van ons alvast een greep uit het ongelooflijk groot aanbod aan bezienswaardigheden en attracties in Antwerpen die een must-do of een must-see zijn tijdens een stedentrip Antwerpen.

Wie kiest voor een stedentrip Antwerpen kan zich best op voorhand goed informeren om zo veel mogelijk te halen uit je stedentrip . We helpen je graag op weg met de belangrijkste info voor een geslaagde stedentrip Antwerpen op een rijtje te zetten.

Nuttige info voor een stedentrip Antwerpen

- Reisgids Antwerpen
- Het Weer in Antwerpen
- Bezienswaardigheden in Antwerpen
- Evenementen in Antwerpen
- Tentoonstellingen in Antwerpen
- Restaurants in Antwerpen
- Shoppen in Antwerpen
- Zoo van Antwerpen
- Openbaar vervoer Antwerpen
- Parkeren in Antwerpen
- Antwerpen Centraal Station
- De Meir in Antwerpen
- Zilvermarkt Antwerpen
- Winkelen in Antwerpen
- Musea in Antwerpen
- Audiogids Antwerpen
- Millennium Nacht Antwerpen
- Kaart Antwerpen

Een stedentrip Antwerpen verbaast elke keer: 2 Tips voor een goede start van je stedentrip Antwerpen

Het Diamantmuseum

Als je “‘t Stad” echt wil leren kennen is een bezoekje aan het Diamantmuseum tijdens je stedentrip Antwerpen een verplicht nummer. Antwerpen is immers al sinds jaar en dag hét diamant centrum van de wereld. Meer dan 80% van ruwe diamant, wordt via de stad Antwerpen verscheept. Het Diamantmuseum bij het Centraal Station Antwerpen geeft je een duidelijke blik achter de schermen van de wereldwijde diamanthandel, bovendien is dit het grootste en modernste diamant museum ter wereld. Een must tijdens een stedentrip Antwerpen.

Het Rubenshuis

Wie Antwerpen aandoet en houdt van cultuur en geschiedenis, moet beslist kiezen om het Rubenshuis in Antwerpen even te bezoeken. De originele patriciërswoning waar Rubens zijn intrek nam in 1610 is nog volledig te bezichtigen en is meer dan de moeite waard. Heel wat werken van de meester zelf alsook van z’n leerlingen staan hier nog steeds ten toon. Het Rubenshuis geeft je een interessante blik op het laat middeleeuwse Antwerpen.

Een stedentrip Antwerpen is altijd een perfect weekendje weg
No comments yet.
No trackbacks yet.