Belgie

België, klein landje maar groots in z’n veelzijdigheid!

Boek je hotels in België makkelijk, voordelig en snel, met BoekUwHotel.nl!

België… Een land dat velen tot de verbeelding spreekt. En dan hebben we het natuurlijk niet over de voor buitenlanders soms vreemde politieke constellatie, maar over de talloze troeven die dit kleine landje, op het kruispunt van Frankrijk, Duitsland en Groot-Brittannië, te bieden heeft. Jaarlijks komen miljoenen mensen van over de hele wereld naar België afgezakt om te genieten van het vele moois hier: van de Kust, over de steden tot en met de natuurpracht van de Ardennen.

DE BELGISCHE KUST
KUNSTSTEDEN
DE ARDENNEN

Genieten aan De Belgische Kust

De Belgische Kust, van Knokke tot De Panne, is een zandstrook van zo’n 70km lang, met heerlijk bruisende badsteden, prachtige stranden, mooie duinenrijen, natuurreservaten, eindeloze recreatiemogelijkheden, culturele en gastronomische hoogstandjes, en zoveel meer.. Zin in een weekend aan zee of een hele vakantie, bijvoorbeeld in familiehotels aan zee? Neem dan zeker ook eens een kijkje op onze pagina over evenementen kust 2010, boordevol interessante info en tips!

Alle info over de grootste Belgische kuststeden vindt je hier:

- Oostende
- Blankenberge
- Knokke-Heist
- De Panne
- De Belgische Kust

Weekendje weg naar een van de kunststeden

Liefhebbers van kunst en cultuur of architecturale pracht worden in België meer dan verwend in de kunststeden. Gastronomie, culturele evenementen en een bruisend uitgaansleven, tijdens een romantisch weekendje Brugge, Antwerpen, Gent of Brussel, kom je ogen en oren tekort om al het moois in je op te nemen!

• Weekendje naar Brugge

Brugge… Venetië van het Noorden, door miljoenen mensen van over de hele wereld bezocht en bewonderd. Een van de mooiste steden ter wereld, een absolute must! Hier kom je werkelijk álles te weten als je Brugge wil bezoeken! Bekijk zeker ook eens onze uitgebreide reisgids Brugge, vol nuttige weetjes! Dichtbij Brugge ligt trouwens nog een heel mooi stadje: Damme. Een weekendje Damme is ook een regelrechte aanrader voor wie graag van het leven geniet!

- Hotels in Brugge
- Bezienswaardigheden in Brugge
- Evenementen in Brugge
- Musea in Brugge

• Weekendje naar Antwerpen

Een weekendje Antwerpen gaat er altijd wel in! (later meer)…

- Hotels in Antwerpen
- Bezienswaardigheden in Antwerpen
- Musea in Antwerpen
- Shoppen in Antwerpen
- Weer in Antwerpen
- Evenementen in Antwerpen
- Oudejaarsavond in Antwerpen

• Weekendje naar Gent

Gent werd vorig jaar door Lonely Planet opgenomen in de top 10 van absoluut te bezoeken steden. Volgens de gids is Gent een van Europa’s best bewaarde geheimen, op de lijst staat Gent tussen klinkende namen als New York, Tel Aviv, Wellington, etc. Hieronder alvast wat tips & info voor wie Gent bezoekt:

- Hotels in Gent
- Bezienswaardigheden in Gent
- Evenementen in Gent
- Uitgaan in Gent
- Kerst in Gent
- Oudejaarsavond in Gent

• Weekendje naar Brussel

- Hotels in Brussel
- Kerst in Brussel
- Oudejaarsavond in Brussel

• Weekendje naar Leuven

Binnenkort is het weer Marktrock Leuven 2010, van vrijdag tot zondag Belgische muziek, volledig gratis! Het gezelligste stadsfestival van het land!

- Hotels in Leuven

Vakantie in de Ardennen

Houdt u van wandelen, fietsen, sport, natuur en rust? Dan wilt u vast naar de Ardennen, de groene long van België. Kijk op BoekUwHotel.nl voor de beste aanbidingen voor hotels in de Ardennen!

No comments yet.
No trackbacks yet.