Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Lyon

Hotels in Lyon

De beste hotels in Lyon zijn gelegen in het mooie en dynamische centrum of in de stadsrand, waar je al een idee krijgt van wat vakantie betekent in deze bruisende franse stad!

Zakenman, toerist, of winkelliefhebber, in een hotel in Lyon staat genieten voorop. Het zachte klimaat, het rijke culturele aanbod en de heerlijke gastronomische mogelijkeden... De hotels in Lyon hebben het allemaal!

Boek je hotel in Lyon hier zonder bijkomende reserveringskosten. De budgetvriendelijke, familiale en luxueuze en hotels in Lyon staan het hele jaar door voor je klaar. We wensen je een prachtige vakantie toe in Lyon!

 

Toeristische info

Hotels in Lyon

Op zoek naar een locatie voor een onvergetelijke citytrip? Vertrek dan maar al richting een hotel in Lyon, meer dan de moeite waard! Deze bruisende Franse stad heeft cultureel, architecturaal en gastronomisch vlak een stevig voetje voor op omliggende concurrenten. Jaarlijks komen tienduizenden naar Lyon afgezakt om te genieten van een korte of lange vakantie daar waar Rhône en Saône in mekaar vloeien. Wie liefst niet in het soms drukke stadscentrum overnacht, kan ook altijd op zoek gaan naar een hotel buiten Lyon. Hoe dan ook staat de ganse regio Rhône-Alpes enorm sterk op toeristisch vlak...

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl
Gerelateerde onderwerpen: