Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Knokke Aanbiedingen

Hotels in Knokke-Heist

Een weekendje in een van de hotels in Knokke, dat voel je met je lijf en met je leden: van de kreeft op je tong tot het zachte zand tussen je tenen.

Logeren in hotels in Knokke heeft altijd wel met genieten te maken. Ontspanning langs 12000 meter prachtig zand, winkelen in de talrijke aantrekkelijke boetiekjes, of heerlijk proeven in één van de 250 restaurants.

Knokke-Heist kan tellen als vakantiebestemming: exclusief voor wie bewust beleeft. Boek hier je hotels in Knokke, zonder bijkomende kosten!

 

Toeristische info

Hotels in Knokke-Heist

Knokke-Heist bezoek je niet, je beleeft het!

Flaneren op de 8 km lange zeedijk van Knokke, kuieren in de exclusieve shoppingboulevards die je vanuit de hotels in Knokke makkelijk bereikt, een zonnebad nemen op het brede zandstrand, meegesleept worden door de bruisende animatie in Knokke of de polders ontdekken langs rustige wandel- en fietswegen vanuit uw hotel in Knokke. U merkt het: een verblijf in een van de hotels in Knokke heeft net wat u zoekt. Een prachtige vakantie aan de Belgische kust beleeft u in één van de hotels in Knokke! Boek uw hotel in Knokke hier zonder reserveringskosten, rechtstreeks in het hotel!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl