Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Brussel Aanbiedingen

Hotels in Brussel

Zoals je zult zien tijdens je verblijf in een van de hotels in Brussel: Verleden en toekomst liggen in Brussel de Europese hoofdstad op enkele stappen van elkaar verwijderd.

Het parlement en de instellingen van de Europese Unie, gehuisvest in verschillende grote, moderne gebouwen, staan symbool voor de opbouw van een continent dat voortdurend onderhevig is aan hernieuwing. In het schitterende Leopoldpark en Jubelpark daarentegen, is de rijkdom van het verleden nog tastbaar aanwezig.

Kom een weekendje logeren in een van de hotels in Brussel met zijn rijke verleden en fascinerend heden! Boek je hotels in Brussel hier voordelig en snel, zonder reservatiekosten.

 

Toeristische info

Hotels in Brussel

Brussel, de Europese hoofdstad, toeristenstad en zakenstad. In Brussel vindt men echt alles terug van rijke geschiedenis tot Moderne kunsten. De hotels in Brussel brengen u dan ook een heel ruim aanbod in verschillende stijlen, sferen en decors. Zo zijn er verschillende 5 sterren hotels in Brussel, waaronder authentieke paleizen die volledig werden aangepast aan het comfort van vandaag, maar die hun charme en elegantie van weleer behielden. Hedendaagse kunst, renaissancestijl, design, Art Nouveau… de hotels in Brussel wedijveren met elkaar om u een onvergetelijk verblijf in Brussel te garanderen!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl