+32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Algemene Voorwaarden BookYourHotel.orgBookyourhotel.org en hieraan gekoppelde websites of door Bookyourhotel.org beheerde websites (zoals boekuwhotel.be, boekuhotel.nl, eurohotels.fr, reservesuhotel.org, reservarsuhotel.es, ihrehotelreservierung.de ) leveren hoteladvertenties op de respectievelijke websites. Bezoekers kunnen via het gebruik van deze websites hotelkamers reserveren in de bij ons adverterende hotels. Alle diensten geleverd door Bookyourhotel zijn onderhevig aan de algemene voorwaarden.
Prijzen die weergegeven worden op onze websites, worden altijd door de hotels zelf vastgelegd en betreffen steeds prijzen per kamer per nacht en zijn inclusief BTW (tenzij anders vermeld). Bookyourhotel doet zelf niet aan prijszetting. U kan te alle tijde kijken wat inbegrepen is in de kamerprijs door op meer info te klikken naast het kamertype en zo de kamerinformatie te bekijken.

Copyright

Het copyright van het materiaal op de websites van Bookyourhotel.org is eigendom van Bookyourhotel tenzij anders vermeld.

Gratis dienstverlening:

De diensten die Bookyourhotel.org u aanbiedt via haar websites zijn volledig gratis. BookYourHotel.org is noch een reisbureau, noch een reisbemiddelingsagent, maar louter en alleen een promotiekanaal voor hotels die zich wensen te profileren. U boekt altijd rechtstreeks in het hotel zelf en betaalt geen enkele vorm van reservatiekosten bovenop de door de hotels vastgelegde kamerprijs.

Leeftijdsminimum:

U dient minimum 18 jaar oud te zijn om een reservatie te maken via de websites van Bookyourhotel.org.

Reserveren:

De kamers die u via onze website reserveert in een hotel worden rechtstreeks in het hotel gereserveerd. Het contract dat u aangaat is tussen u en het desbetreffende hotel. BookYourHotel is geen reisbureau of reisorganisatie noch wordt er door Bookyourhotel bemiddeld in het contract tussen u en het hotel. Bookyourhotel kan op geen enkele wijze aansprakelijk worden gehouden voor enige vorm van misverstanden, overboekingen of reservaties die niet zijn aangekomen in het hotel. Bookyourhotel kan niet aansprakelijk worden gesteld voor dienstverleningsovereenkomsten die gesloten werden tussen u en het hotel zelf. Bookyourhotel.org behoudt zich het recht voor om op het even welk moment en voor om het even welke reden op vraag van het hotel uw reservatie te annuleren en u hiervan op de hoogte te stellen via e-mail. Verzending van deze e-mail zal voldoende bewijs zijn voor annulatie van de reservatie.

Creditcard garantie:

Om misverstanden of no-shows te vermijden vragen hotels altijd een garantie met creditcard. Dit is de gangbare manier van werken in de hotelsector. Deze creditcardgegevens worden door het hotel enkel gebruikt als garantie. U betaalt steeds bij aankomst in het hotel zelf met een betaalmiddel naar keuze dat aanvaard wordt door het hotel. (in sommige uitzonderlijke gevallen kan het volledig bedrag op voorhand in rekening worden gebracht door het hotel indien u een promotietype boekt zonder annulatiemogelijkheid, dit wordt echter telkens duidelijk meegegeven in de kameromschrijving of tijdens het reserveringsproces)

Bij laattijdige annulaties of als u niet komt opdagen ('no show') zullen deze creditcardgegevens gebruikt worden om de eventuele annulatiekosten in rekening te brengen in overeenstemming met de annuleringsvoorwaarden van het hotel. De door u opgegeven creditcardgegevens dienen overeen te komen met een creditcard die uw eigendom is of die u wettelijk gemachtigd bent te gebruiken. Uw creditcardgegevens worden na uw reservatie in het hotel niet opgeslagen. Wij houden geen enkel creditcardgegeven bij daarom zal telkens als u boekt opnieuw naar een creditcardnummer gevraagd worden.

Betaling:

De betaling gebeurt altijd rechtstreeks in of aan het door u gereserveerde hotel.

Annuleringen:

Als u uw verblijf wenst te annuleren, vindt u de instructies in de bevestigingsmail alsook in de algemene hotelinformatie. De algemene annuleringsvoorwaarden van het hotel worden in beide opgenomen. Wanneer u annuleert in overeenstemming met de annuleringsvoorwaarden en binnen de gestelde termijnen van het hotel, zijn geen kosten aan de annulering verbonden. Wanneer u echter later annuleert dan door het hotel als kostenvrije periode is opgegeven, of niet komt opdagen ('zogenaamde no show'), kan het hotel een bedrag in rekening brengen, overeenkomstig de annuleringsvoorwaarden van het hotel. Nooit zult u door BookYourHotel annuleringskosten worden aangerekend.
Bij een reservatie via ons systeem bent u gehouden aan deze voorwaarden. U dient de specifieke annuleringsvoorwaarden van elk hotel goed te bekijken. U wordt verondersteld deze gelezen te hebben en ermee akkoord te gaan bij het maken van de reservatie.

Veiligheid:

Bookyourhotel.org neemt alle maatregelen die zij kan nemen om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te waarborgen. Hiervoor maakt zij gebruik van GeoTrust een gerenommeerd internet beveilingsbedrijf. Het electronisch certificaat van GeoTrust waarvan Bookyourhotel.org in het bezit is zorgt ervoor dat al onze verzendingen tussen de computers in het reserveringsproces volledig versleuteld worden en dit via de coderingsmethode SSL (Secure Socket Layer). Ook bij de overdracht van uw gegevens naar het hotel wordt met een versleuteling gewerkt.

Aansprakelijkheid:

Bookyourhotel.org stelt alles in het werk om haar rol als advertentiekanaal voor hotels optimaal te kunnen uitvoeren. De hotels worden in staat gesteld om de meest nauwkeurige en actuele informatie over zichzelf te promoten.

BookYourHotel kan nooit aansprakelijk gesteld worden voor enige vorm van directe, indirecte en/of incidentele schade die volgt uit het gebruik of het niet kunnen gebruiken van deze website. De websites van Bookyourhotel.org zijn met de grootst mogelijke zorgvuldigheid samengesteld. Alle informatie te vinden op BookYourHotel wordt aangeleverd door de hotels zelf, welke om deze reden dan ook verantwoordelijk zijn voor de juistheid en correctheid van deze informatie. Hotels kunnen op elk moment de informatie over hun hotel, waaronder prijzen, beschikbaarheid en beschrijving, aanpassen. BookYourHotel kan daarom niet garanderen dat alle informatie altijd accuraat en foutloos is, noch kan het verantwoordelijk worden gehouden voor foute of onvolledige informatie. Controleert u daarom altijd zorgvuldig de aangeboden informatie voordat u een reservatie maakt.

Privacybeleid:

In het kader van de Wet op de Bescherming van Persoonsgegevens doet Bookyourhotel.org al het mogelijke om de privacy van de bezoekers van de website te waarborgen. Alle persoonsgegevens worden met de grootste zorg en vertrouwelijkheid behandeld. De persoonsgegevens die Bookyourhotel verzamelt, worden niet meegedeeld aan, gedeeld met, verkocht of afgestaan aan derden die niet betrokken zijn bij Bookyourhotel.org.Voor meer informatie over dit onderwerp verwijzen wij u graag naar onze privacyverklaring.

Rechten:

Bookyourhotel is een Belgisch bedrijf. Hierdoor is ook het Belgisch recht van toepassing.

Bij gebruik van de websites beheerd door Bookyourhotel wordt u verondersteld de algemene voorwaarden gelezen te hebben en u hiermee akkoord verklaard te hebben. Uitsluitend als u al deze voorwaarden aanvaardt kan u gebruik maken van deze websites.

FAQ

Indien u een vraag hebt over BookYourHotel.org, neem een kijkje in FAQ, of contacteer ons via info@bookyourhotel.org.

Over BookYourHotel.org

BookYourHotel.org is een promotiekanaal voor hotels wereldwijd, met websites in 5 talen.

Contacteer ons

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de werking van de website, aarzel niet ons te contacteren.

Reserveer hotels veilig, gemakkelijk en aan de beste prijzen met BoekUwHotel.nl