+32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Ons bedrijfBookYourHotel.org is een online promotiekanaal voor hotels, gespecialiseerd in het promoten en adverteren van duizenden hotels wereldwijd. Reserveringen gebeuren altijd rechtstreeks in de hotels, aan prijzen die door de hotels zelf worden vastgelegd. BookYourHotel.org rekent dus nooit of te nimmer enige kost aan voor het gebruik van de website. De website is vandaag reeds in 5 talen beschikbaar en ook de diverse dochterwebsites (BoekUwHotel.be, BoekUHotel.nl, EuroHotels.fr, IhreHotelReservierung.de, ReserveSuHotel.org, ReservarSuHotel.es,...) zijn erop gericht om de adverterende hotels aan een zo ruim mogelijk publiek te laten zien.

Onze Hotels

Wij promoten een zo breed mogelijke waaier van hotels: van de kleinste bed&breakfasts tot de grootste luxehotels, ieders smaak en budget komen aan bod. Zowel zakenreizigers als vakantiegangers komen makkelijk in contact met het hotel waarnaar ze op zoek zijn. De hotels die adverteren op BookYourHotel.org proberen altijd om hun beschikbaarheden en hun prijzen zo actueel en accuraat mogelijk te houden.

Missie

Veiligheid en beveiliging van uw persoonlijke gegevens verdienen maximale aandacht. Elke uitwisseling tussen computers wordt daarom extra beveiligd via GeoTrust's 256-bit SSL beveiligingsinscriptie. Hierbij worden uw gegevens altijd volledig versleuteld en gecodeerd verzonden waardoor u zonder enige zorgen kunt surfen.

Betalingen gebeuren altijd rechtstreeks in het hotel, BookYourHotel.org vraagt geen enkele vergoeding van de klant voor het gebruik van de website, gezien BookYourHotel.org een advertentiekanaal is. Hotels plaatsen altijd de laagste actuele tarieven bij hun kamers, en rekenen geen reserveringskosten aan. De bevestigingsmail met uw reserveringsnummer die u ontvangt, is het bewijs dat uw reservering werd geplaatst. Dit alles maakt reserveren van geadverteerde hotels op BookYourHotel.org is bijzonder snel, makkelijk en 100% betrouwbaar.

Heeft u nog vragen of wenst u te adverteren op BookYourHotel.org? U kunt steeds onze FAQ pagina lezen of u kunt ons bereiken op het nummer +32 (0) 471 201620 of via info@bookyourhotel.org.

Juridische informatie

Vestigingsgegevens:

De website bookyourhotel.org en hieraan gekoppelde websites ( boekuwhotel.be, boekuhotel.nl, eurohotels.fr, reservesuhotel.org, reservarsuhotel.es, ihrehotelreservierung.de ) zijn te bereiken op:

CVBA HDS

Ingeschreven te:

België. Belgisch recht van toepassing.

Contact:
Tel: +32 (0)471 201620
Fax: +32 (0)50 621590
E-Mail: info@bookyourhotel.org

FAQ

Indien u een vraag hebt over BookYourHotel.org, neem een kijkje in FAQ, of contacteer ons via info@bookyourhotel.org.

Over BookYourHotel.org

BookYourHotel.org is een promotiekanaal voor hotels wereldwijd, met websites in 5 talen.

Contacteer ons

Mocht u vragen of opmerkingen hebben over de werking van de website, aarzel niet ons te contacteren.

Reserveer hotels veilig, gemakkelijk en aan de beste prijzen met BoekUwHotel.nl