Om een reservatie te maken contacteer ons op +32 (0)489 889519

Telefoon

+32 (0)489 889519

  • Nederlands
  • English
  • Français
  • Deutsch
  • Español

Zoek Hotels

Toon kaart

Hotels in Malta

Hotels in Malta

De allerbeste hotels in Malta vint u terug in plaatsen in het noorden als St.Paul's Bay, Qawra of St.Julian's Bay, maar ook in het wat meer authentieke en rustigere hinterland liggen enkele bijzonder mooie overnachtingsmogelijkheden op u te wachten.

U houdt van zonvakanties of bent eerder gebrand op cultuur en geschiedenis? Dan is een vakantie in een van de hotels in Malta beslist uw ding !

Reserveer je hotelkamer in Malta hier meteen in het hotel, zonder bijkomende reservatiekosten. Het zachte klimaat op Malta laat toe om het hele jaar door te genieten van een onvergetelijke vakantie op hotel!

 

Toeristische info

Hotels in Malta

Malta, het kleine paradijsje in het midden van de Middellandse Zee waar zon en cultuur het hele jaar door in overvloed aanwezig zijn! Wie van geschiedenis houdt kan zich vergapen aan een van de megalitische tempels die verspreid over het eiland liggen, kuieren in de middeleeuwse straatjes van steden als Valletta en Mdina en overal genieten van heel wat couleur locale. Vakantie in Malta betekent ook dat je boottochtjes maakt op het azuurblauwe water, geniet van overheerlijke visgerechten in de Maltese restaurants en urenlang strandplezier beleeft in pittoreske plaatsen als Mellieha. Tip: maak zeker eens een uitstap naar het kleiner eiland Gozo en maak een tussenstop aan de prachtige Blue Lagoon op het eilandje Comino... Malta is misschien wel klein maar ze is bijzonder groots in haar schoonheid!

 
Geen reserveringskosten! Kies uit meer dan 5000 hotels met BoekUwHotel.nl
Gerelateerde onderwerpen: