Beleef een onvergetelijk weekendje Londen met BoekUwHotel.nl!

London, de blitse, Britse hoofdstad is zonder overdrijven een van de meest aantrekkelijke plaatsen ter wereld voor een gegarandeerd bruisend weekendje weg. Mensen uit alle windhoeken hebben een stedentrip naar Londen hoog op hun lijstje nog te maken trips staan. Londen is dan ook een stad boordevol culturele, historische en architecturale bezienswaardigheden, interessante musea, superaantrekkelijke winkelstraten, gezellige bars en pubs, lekkere restaurants, een pittig nachtleven, hotels van wereldklasse, enz…

SHOPPEN – Weekendje Londen
BEZIENSWAARDIGHEDEN – Weekendje Londen
RESTAURANTS IN LONDEN – Weekendje Londen
HOTELS IN LONDEN – Weekendje Londen

Een weekendje Londen staat hoe dan ook in het teken van tonnen cultureel en ander plezier. Waar velen zich trouwens in vergissen is dat een weekendje Londen duur zou zijn, per definitie. Niets is minder waar: om een leuk weekendje Londen te beleven hoef je heus niet altijd diep in de geldbeugel te tasten. Zo kun je zeker en vast hele goede maar niettemin budgetvriendelijke, goedkope hotels in Londen vinden, vaak op steengoede locaties dan nog. Geld kun je ook besparen in meer dan een dozijn musea in Londen die je gratis toegang verschaffen.

Weekendje Londen: Shoppen

Een weekendje Londen is er één om nooit te vergeten! Ga shoppen in Oxford Street, maak een ritje in de London Eye, bezoek Buckingham Palace of ga naar één van de topmusea die Londen rijk is. Het fijne aan wereldstad Londen is dat het zo dichtbij ligt, dus neem de bus, trein of vliegtuig en geniet van een heerlijk weekendje Londen. Alleen met de 3 kilometer lange Oxford Street ben je al een weekendje zoet. Tel daar Europa’s grootste overdekte winkelcentrum, het wereldberoemde Harrods en vele unieke winkels bij op en je snapt waarom je voor je weekendje Londen geen koffer in hoeft te pakken. Met de lage stand van de pond wordt je weekendje Londen nu extra voordelig!

Weekendje Londen: Bezienswaardigheden

Een weekendje Londen is er een vol top bezienswaardigheden. Een wandeling langs de Theems is de perfecte manier voor een sightseeing tour. Big Ben, Houses of Parliament, het reuzenrad Londen Eye, St. Paul’s Cathedral en de Tower Bridge, ze komen allemaal voorbij.

Weekendje Londen: Restaurants

Een immens aanbod toprestaurants en overheerlijke high tea’s; voor de lijn is een weekendje Londen lang genoeg! Schuif aan bij topkoks als Gordon Ramsay of Jamie Oliver of geniet in één van de goedkopere eettentjes. Of je er nu een chique of budget weekend Londen van maakt, deze wereldstad heeft voor iedereen wel wat te bieden! Wat uiteraard niet mag ontbreken tijdens je weekendje Londen is een echte high tea. The Waldorf Hilton is een echte aanrader!

Weekendje Londen: Hotels

Kijk op BoekUwHotel.nl voor de beste aanbiedingen voor hotels in Londen.

Wat zien en doen op een weekendje Londen?

Hieronder enkele leuke tips voor je weekendje Londen:

• Bezienswaardigheden in Londen
• Weersverwachting Londen
• Musea in Londen
• Kerst in Londen