Vier Valentijn in Knokke-Heist

Boek je hotels in Knokke makkelijk, voordelig en snel, met BoekUwHotel.nl!

De bruisende Belgische badstad Knokke-Heist is zeker niet alleen in de zomermaanden het mekka van de vakantiegangers, ook in de winter en speciaal met valentijn is Knokke een favoriet weekendje weg. Dus waarom niet profiteren van wat de Belgische Kust te bieden heeft voor een hemels valentijnsweekend in Knokke.

Knokke is zoveel meer dan zon, zee en strand. De winkelstraten in Knokke zijn wijd bekend. Wandel gezellig door de Kustlaan en de Lippenslaan of op de boulevard en geniet van een lekker kopje koffie op het Rubensplein of de place Ma-tu-vu ( het Albertplein ) of misschien even op de fiets het polderland gaan verkennen. Vanuit Knokke-Heist fiets je makkelijk naar Sluis of Cadzand (10km). Een dagje op de fiets is ook voor valentijn een leuke en ontspannende activiteit.

Knokke is in de winter in de eerste plaats een plaats om volledig tot rust te komen en dus ideaal voor een heerlijk ontspannend valentijnsweekend. De meeste hotels in Knokke-Heist zijn echte familiehotels. Dit betekent dat u er heel persoonlijk en erg attent bediend wordt. Wat kan u nog meer wensen voor een geslaagde valentijn. Kies dus voor een valentijnsweekend in Knokke, de parel van de Belgische Kust.

Overnachten met Valentijn in Knokke: enkele leuke hoteltips

Kies een leuk hotelletje in Knokke en combineer dit met een avondje heerlijk dineren in de stad en het weekend Knokke kan niet meer stuk. Wij selecteren alvast 2 hotels in Knokke waar je met zekerheid goed onthaald wordt tijdens je valentijnsweekend in Knokke

Golfhotel Zoute in Knokke

Het Golfhotel Zoute in hartje Zoute is een familiaal hotel dat gedurende de laatste 2 jaar volledig vernieuwd werd in ‘Flamant’ stijl. Het hotel is heel rustig gelegen en kijkt uit op het Koningsbos van Knokke. Je kan er heerlijk genieten van het ontbijtbuffen en van de opkomende zon terwijl je uitkijkt op speelse paarden. Jawel dit kan echt wel in Knokke! Bovendien beschikt het Golfhotel Zoute als één van de weinige familiehotels in Knokke over een meer dan uitstekend restaurant, vermaard om z’n kreeftenmenu. Dus laat u gastronomisch eens gaan en boek een weekendje met diner in Golfhotel Zoute tijdens de valentijnsperiode.

Voor meer info: Valentijn in Golfhotel Zoute

Ligging: Zoutelaan 175, 8300 Knokke-Heist
Richtprijs: 120 € voor een standaard kamer

Hotel Lugano in Knokke

Dit prachtige hotel is gelegen in hartje Knokke, op de Kustlaan en vlak bij de Zee (zo’n 100m). Dit 4 sterren hotel in Knokke charmeert al van bij het binnen gaan. Hotel Lugano mag dan wel iets duurder zijn, het is het meer dan waard. Dit hotel garandeert je een zalige valentijn in Knokke of het nu voor 1 nachtje is of een weekendje weg, je zal er graag terugkomen.

Voor meer info: Valentijn in Hotel Lugano

Ligging: Villapad 14, 8300 Knokke-Heist
Richtprijs: 150 € voor een standaard kamer

Een Valentijn in het Belgische Knokke is hemels genieten!