Vier Valentijn in Brugge: lekker romantisch!

Boek je hotels in Brugge makkelijk, voordelig en snel, met BoekUwHotel.nl!

Waarom geen valentijn met je vriend of vriendin vieren in het zalige Brugge. Valentijn Brugge is het unieke decor voor een romantisch weekendje Brugge. Op gastronomisch vlak zijn er talloze valentijn restaurants waar je valentijn menu’s kunt vinden. Voor een unieke overnachting beschikt valentijn Brugge over meer dan 80 hotels waaronder enkele romantische hotels Brugge en vele charme hotels Brugge waar u van valentijn kunt genieten in gezellige kamers. Wat is valentijn zonder dat u uw geliefde natuurlijk eerst niet kunt trakteren op een romantisch tochtje te paard en koets in de brugse binnenstad, of een zalig boottochtje over de brugse kanaaltjes. Verras uw valentijn eens met een wellness arrangement. Brugge beschikt over een paar hotels met wellness faciliteiten waar u alvast kunt genieten van massages, jacuzzi, sauna en nog zoveel meer. U hoort het goed, Valentijn in Brugge vieren, daar scoort u gegarandeert mee.

- Bezienswaardigheden in Brugge
- Evenementen in Brugge
- Musea in Brugge
- Restaurants in Brugge
- Winkelen in Brugge

Hier volgen nog enkele hoteltips voor valentijn in Brugge:

Romantisch hotel: Hotel De Castillion

Het romantisch Hotel De Castillion is gelegen in het hartje van Brugge. Tijdens uw valentijn in Brugge waant u zich in een 18de eeuws herenhuis. Dit beeld wordt geschept door het prachtige hotel wat met een subliem gevoel voor stijl in een eigentijdse sfeer is ingericht. Een charmant en confortabel hotel met twintig kamers. ‘s Avonds kan u genieten van een lekker diner geserveerd in het sfeervolle Restaurant “Le Manoir Quatre Saisons”. Hotel De Castillion : Het geslaagste valentijn geschenk om u en uw geliefde te verwennen!

Hotel met Wellness: Grand Hotel Casselbergh Brugge

Het Grand Hotel Casselbergh heeft vele kwaliteiten die u een onvergetelijk valentijn in Brugge garanderen. Een rijke geschiedenis gecombineerd met hedendaagse luxe. De locatie, in het hart van het historische centrum van Brugge maken dit hotel uniek. Dit luxe hotel bestaat uit drie historische woningen bekend als ‘Casselbergh’, ‘Zeven Torens’, en ‘t Fransch Schildt’, vele eeuwen eigendom van en bewoond door vooraanstaande burgers en de plaatselijke aristocratie. Het hotel beschikt over een schitterend ingericht wellness-centrum in de 16de-eeuwse kelders. Wellness en jacuzzi in Brugge, daar geniet u hier van…

Het hoeft ook allemaal niet zo duur te zijn, Brugge beschikt over een aantal goedkope hotels Brugge centrum met een goede prijs/kwaliteitsverhouding. Indien u goed zoekt zal u beslist een hotelletje Brugge vinden die bij u past.