Vier dit jaar oudejaarsavond in Antwerpen!

Boek je hotels in Antwerpen makkelijk, voordelig en snel, met BoekUwHotel.nl!

Van plan om dit jaar eens gek te doen tijdens de eindejaarsperiode en oud en nieuw in Antwerpen te vieren? Wie oudejaarsavond Antwerpen opzoekt komt bijna altijd automatisch bij de Millenniumnacht Antwerpen uit. Uiteraard is dit niet de favoriete bestemming voor elk van ons. Dus wat valt er op oudejaarsavond in Antwerpen nog te doen? Een grootstad als Antwerpen moet op oudejaarsavond toch wel meer te bieden hebben dan enkel dit mega feest.

CIRQUE DU SOLEIL - Oudejaarsavond in Antwerpen
SPORTPALEIS - Oudejaarsavond in Antwerpen
RESTAURANTS - Oudejaarsavond in Antwerpen
VUURWERK - Oudejaarsavond in Antwerpen
CLUB NOXX - Oudejaarsavond in Antwerpen
MILLENNIUM NACHT ANTWERPEN 2011-2012 - Oudejaarsavond in Antwerpen
HOTELS IN ANTWERPEN - Oudejaarsavond in Antwerpen
KERST IN ANTWERPEN - Oudejaarsavond in Antwerpen

Ga naar Cirque du Soleil op oudejaarsavond in Antwerpen

Dit jaar kan men in de Lotto Arena naast het Antwerpse Sportpaleis de langstlopende show van Cirque du Soleil bijwonen: Saltimbanco is de naam en deze voorstelling loopt al sinds 1992. Over een succes gesproken. Tijdens de ganse eindejaarsperiode kan men hiervan genieten maar misschien is dit wel een ideetje voor oudejaarsavond! Dit spektakel begint op oudejaarsavond om klokslag 20.00 uur.

Van Saltimbanco naar Milk Inc in het Sportpaleis

Op oudejaarsavond in Antwerpen begint om 22u ook in het sportpaleis de nieuwjaarsparty, Milk Inc New Year’s Eve Bash. Dit is een bruisend oudejaarsavond feest met een 3 uur durend concert van Milk Inc. Wie hiervoor kiest zal een swingende, dansende oudejaarsavond in Antwerpen tegemoet gaan.

Gezellige restaurantjes voor oudejaarsavond in Antwerpen

Uiteraard kan men op oudejaarsavond opteren voor een all-in dinner in één van de vele gezellige restaurantjes in Antwerpen. Je kan tal van oudejaarsavond menu’s raadplegen op internet, dus een restaurantje kiezen is behoorlijk makkelijk en staat garant voor een feestelijk romantisch avondje uit. Voor wie een rustige, lekkere en eenvoudige oudejaarsavond in Antwerpen verkiest is dit de perfecte formule.

Vuurwerk in Antwerpen om 12 uur middernacht

Zoals in de meeste grote steden gaat ook Antwerpen knallend het nieuwe jaar in. het oudejaarsavond vuurwerk vindt zoals gewoonlijk plaats boven de schelde. Het meest feerieke decor mogelijk met de weerspiegeling in het water van de schelde. Vergis je niet, tienduizende mensen komen hier naartoe dus bereidt je wel voor op wat drukte. Dus na een lekker dineetje kan je genieten van een knallende afsluiter.

New Year’s Party in Club Noxx

Voor wie tijdens het vuurwerk op oudejaarsavond in Antwerpen echt zin krijgt om te party-en kan een gokje wagen met af te zakken naar club Noxx in Antwerpen voor een nacht dansen en zweten op het ritme van opzwepende muziek. 3 verschillende zalen en muziekstijlen verwelkomen je op oudejaarsavond in Antwerpen.

Belangrijke noot: Oudejaarsavond in Antwerpen is tradioneel een erg drukke avond. Zorg er dus zeker voor dat je tickets of plaatsen voldoende op voorhand reserveert!

Overnachten in Antwerpen op oudejaarsavond

Kijk snel even voor een goedkoop hotel in Antwerpen centrum. Wie er tijdig bij is kan best voor een goede prijs slapen in een luxe hotel in Antwerpen. Kies je voor stijl op oudejaarsavond dan raden we je aan een charme hotel in Antwerpen te kiezen voor een charmant, geslaagd avondje uit. Ook hier geldt de volgende tip. Reserveer tijdig je hotel in Antwerpen want alles is bijzonder snel volgeboekt op oudejaarsavond.

Een verkort menu naar het hotelletje in Antwerpen van jouw keuze:
2 sterren hotels in Antwerpen
3 sterren hotels in Antwerpen
4 sterren hotels in Antwerpen
hotels in Antwerpen centrum

En de volledige lijst van hotels in Antwerpen op BoekUwHotel.nl! Of misschien elders Oudejaarsavond vieren? Wat dacht je van oudejaarsavond in Brugge, oudejaarsavond in Brussel of oudejaarsavond in Gent?