Vier dit jaar oud en nieuw in Antwerpen centrum!

Boek je hotels in Antwerpen makkelijk, voordelig en snel, met BoekUwHotel.nl!

Wie oud en nieuw Antwerpen opzoekt komt bijna altijd bij de Millennium Nacht uit. Uiteraard is dit niet de favoriete bestemming voor elk van ons? Wat is er dan nog meer? Wat valt er op oud en nieuw in Antwerpen nog te doen? Een grootstad als Antwerpen moet op oudejaarsavond toch wel meer te bieden hebben dan enkel dit mega feest. Hier komen enkele leuke ideetjes voor een gegarandeerd prachtig oud en nieuw in Antwerpen.

CIRQUE DU SOLEIL - Oud en nieuw in Antwerpen
SPORTPALEIS - Oud en nieuw in Antwerpen
RESTAURANTS - Oud en nieuw in Antwerpen
VUURWERK - Oud en nieuw in Antwerpen
CLUB NOXX - Oud en nieuw in Antwerpen
MILLENNIUM NACHT ANTWERPEN 2011-2012 - Oud en nieuw in Antwerpen
HOTELS IN ANTWERPEN - Oud en nieuw in Antwerpen
KERST IN ANTWERPEN - Oud en nieuw in Antwerpen

Misschien Cirque du Soleil op oud en nieuw in Antwerpen

Dit jaar kan men in de Lotto Arena naast het Antwerpse Sportpaleis de spektaculaire langstlopende show van Cirque du Soleil bijwonen: Saltimbanco is de naam en deze voorstelling loopt al sinds 1992. Over een succes gesproken. Overigens kan men dit spektakel bijwonen tijdens de ganse eindejaarsperiode maar misschien is dit wel een ideetje voor oudejaarsavond! Dit evenement begint op oud en nieuw om klokslag 20.00 uur.

Van Saltimbanco naar Milk Inc in het Sportpaleis

Op oud en nieuw om 22.00 uur begint vlak naast de lotto arena in het sportpaleis de nieuwjaarsparty: Milk Inc New Year’s Eve Bash. Dit is een bruisend oudejaarsavond feest met een 3 uur durend concert van Milk Inc. Wie hiervoor kiest zal een swingend, dansend oud en nieuw in Antwerpen tegemoet gaan.

Een gezellig restaurantje kiezen met oud en nieuw in Antwerpen

Uiteraard kan men op oud en nieuw opteren voor een all-in dinner in één van de vele gezellige restaurantjes in Antwerpen. Je kan tal van oud en nieuw menu’s raadplegen op het internet, dus een restaurantje kiezen is behoorlijk makkelijk en staat garant voor een feestelijk romantisch avondje uit, je vindt ze in alle klassen en prijzen. Gewoon even kijken wat in het budget past. Voor wie een rustige, lekkere en eenvoudige oudejaarsavond in Antwerpen verkiest is dit de perfecte formule.

Vuurwerk om 12 uur

Zoals in de meeste grote steden gaat ook Antwerpen knallend het nieuwe jaar in. het oud en nieuw vuurwerk in Antwerpen vindt zoals gewoonlijk plaats boven de schelde. Het meest feërieke decor mogelijk met de weerspiegeling in het water van de schelde. Vergis je niet, tienduizende mensen komen hier naartoe dus bereidt je wel voor op wat drukte. Na een lekker dineetje kan je genieten van een knallende afsluiter.

Oud en Nieuw Antwerpen in Club Noxx

Voor wie tijdens het vuurwerk op oudejaarsavond in Antwerpen echt zin krijgt om te party-en kan een gokje wagen met af te zakken naar club Noxx in Antwerpen voor een nacht dansen en zweten op het ritme van opzwepende muziek. 3 verschillende zalen en muziekstijlen verwelkomen je op oud en nieuw in Antwerpen.

Belangrijke noot: oud en nieuw is een drukke avond. Zorg ervoor dat je je tickets of plaatsen tijdig reserveert.

Leuke tips voor hotels in Antwerpen op oudejaarsavond

Kijk snel even voor een goedkoop hotel in Antwerpen centrum. Wie er voldoende tijdig bij is kan best voor een leuke prijs slapen in een 4 sterren hotel in Antwerpen. Kies je resoluut voor stijl op oud en nieuw dan raden we je een charme hotel in Antwerpen aan voor een charmant, geslaagd avondje uit. Ook hier geldt de volgende tip. Reserveer tijdig je hotel in Antwerpen want alles is bijzonder snel volgeboekt op oudejaarsavond.

Een verkort menu naar het hotelletje in Antwerpen van jouw keuze:
2 sterren hotels in Antwerpen
3 sterren hotels in Antwerpen
4 sterren hotels in Antwerpen
hotels in Antwerpen centrum

En de volledige lijst van hotels in Antwerpen