Hotel aanbiedingen in Oostende ‘Met Ensor aan Tafel’

Boek je hotels in Oostende makkelijk, voordelig en snel, met BoekUwHotel.nl!

In Oostende zijn er diverse hotel aanbiedingen te vinden voor wie één of meerdere dagen wil verblijven in het mooie Oostende en ondertussen gezellig genieten van het evenement “met Ensor aan Tafel”.

Voor wie in de komende maanden wil gaan dineren is Oostende the place to be.
In Oostende loopt namelijk de vierde editie van ‘Met Kunst aan Tafel’. Dit staat volledig in het teken van de 150ste verjaardag van James Ensor Oostende en werd omgedoopt tot ‘Met Ensor aan Tafel’. Behalve gastronomische restaurants nemen nu ook restaurants en bistro’s deel. Het loont zeker de moeite om te genieten van dit evenement in combinatie met een verblijf in één van de vele hotels of goedkope hotels in Oostende.

Leuke hotels in Oostende voor tijdens Ensor aan Tafel

Hotel aanbieding Oostende: Hotel Royal Astrid

Het driesterrenhotel Royal Astrid in Oostende ligt dichtbij het mooie zandstrand van Oostende en biedt diverse aanbiedingen aan voor overnachtingen van meerdere dagen. 119 comfortabele hotelkamers staan ter uwe beschikking en u U kunt in onze bar genieten van een aperitiefje bij de open haard, gevolgd door een heerlijke maaltijd in ons stijlvolle restaurant Mozart. Er zijn tal van deelnemende ‘met Ensor aan Tafel’ restaurants of bistro’s dichtbij dit hotel gelegen, zodat u rustig kan genieten van een goed glaasje wijn tijdens uw gastronomisch dinner.

Hotel aanbieding Oostende: Hoevehotel ‘t Kruishof

Ook het Hoeve hotel ’t Kruishof, een familiaal, sfeervol plattelandshotelletje op een actieve hoeve nabij Oostende biedt speciale hotel aanbiedingen aan in combinatie met welness. Het hotel in de polders op een aantal kilometers van Oostende stad is geschikt voor gezinnen met kinderen. Als hoeve en hotel een ideale ligging om te fietsen en te genieten van de landelijke vrijheid en toch niet ver van het stadsleven.