De Kerstmarkt in Brugge en de prachtige IJsbaan!

Boek je hotels in Brugge makkelijk, voordelig en snel, met BoekUwHotel.nl!

Zoals de laatste jaren al de traditie was, is ook dit jaar weer de prachtige kerstmarkt verrezen op de Grote Markt van het romantische Brugge. Elk jaar wordt de markt omgetoverd tot een prachtig, hemels en feëriek geheel, ideaal voor een romantisch weekendje Brugge in combinatie met een verblijf in één van de romantische hotels in Brugge.

Kerstmarkten Brugge: Praktische info

Locatie: De Grote Markt van Brugge in de schaduw van het eeuwenoude Belfort
Wanneer: Vanaf 26 november tot en met 2 januari 2011 elke dag van 11u ‘s morgens tot maximaal 23.00u in het weekend.
Prijs IJspiste: Prijs 6 EUR per persoon.

De kerstmarkt en de markt zijn de ideale plaats om even gezellig te ‘christmas shoppen’ of te genieten van een lekker warm glaasje (bekertje) gluhwein of een winters alombekend eindejaars jenevertje. Elke avond is de kerstmarkt met zekerheid de gezelligste plaats in Brugge. Uiteraard is de kerstmarkt niet enkel voor de shoppers of genieters onder ons, ook als activiteit met de IJspiste in het midden is het de ideale ontspanning op een zaterdag of zondagmiddag met z’n tweetjes of met het hele gezin. De ijspiste is dagelijks geopend van 11u tot 21u. Het romantisch decor van de ijsbaan is elk jaar weer een verrassing. Eén ding is zeker het decor springt telkens weer in het oog. Benieuwd wat men dit jaar in petto heeft. Hieronder alvast een voorsmaakje.

Kies voor charme hotels in Brugge tijdens een romantisch weekendje Brugge

Verblijven in de Brugse binnenstad tijdens de eindejaarsperiode is absoluut het uitgelezen moment om te kiezen voor een charme hotel in Brugge of een hotel in Brugge met jacuzzi. Er zijn tal van hotelaanbiedingen in Brugge tijdens deze periode, dus het loont niet echt de moeite om te wachten op een last minute hotel in Brugge. Geniet van de bijzondere sfeer in deze ongelooflijk romantische stad tijdens de eindejaarsperiode en sluit af met een feestelijk Oud en Nieuw in Brugge. Brugge geeft je immers telkens weer een hartverwarmend gevoel zelf op de koudste winterdagen.