Beleef een onvergetelijke Kerst in Gent met BoekUwHotel.nl: makkelijk, voordelig én snel.

Gent is het hele jaar door de moeite waard om eens een stedentrip aan te wijden en tijdens Kerst in Gent is het dat des te meer! Deze historische stad krijgt nog iets extra dichterlijks dankzij de feeëriek verlichte straten in de oude binnenstad en de kerstversiering op historische bezienswaardigheden zoals de Sint-Baafskathedraal, de Sint-Niklaaskerk en het Belfort van Gent.  Ook de kerstmarkt is met Kerst in Gent een supergezellige plek. Kunstliefhebbers kunnen rond kerst in Gent hun hart ophalen in de vele musea die de stad rijk is. Zo kun je langs in het Stedelijk Museum voor Actuele kunst, het Designmuseum of het Museum voor Schone Kunsten. Shoppen, eten, drinken, of logeren in een supergezellig hotelletje in Gent,… je kunt het allemaal! Kom genieten van een onvergetelijke Kerst in Gent, met de kerstarrangementen van BoekUwHotel.nl.

________________________________________________________________________________________________________________________________

Op zoek naar een leuk hotel in Gent met Kerst? Kijk op BoekUwHotel.nl: makkelijk, voordelig én snel.

________________________________________________________________________________________________________________________________

• Kerst in Gent – Kerstmarkten
• Kerst in Gent – Shoppen
• Kerst in Gent – Hotels in Gent
• Kerst in Gent – Oudejaarsavond in Gent
__________________________________________________________________________________________

KERSTMARKTEN tijdens Kerst in Gent

Ook dit jaar rond Kerst in Gent wordt het Sint-Baafsplein opnieuw omgetoverd tot een sprookjesachtige kerstmarkt, een van de mooiste van de Lage Landen! Geniet van de prachtig verlichte straten en van de gezellige kraampjes die volledig in het teken staan van kerstcadeautjes en -decoratie, terwijl om je heen de sfeervolle kerstmuziek klinkt. Mocht er nou geen sneeuw liggen rond kerst in Gent, niet getreurd, want wintersportliefhebbers kunnen hun schaatsen aanbinden op de ijspiste op deze kerstmarkt. Na afloop geniet je nog wat na in een van de vele, gezellige restaurantjes met een glaasje Glühwein of een kop warme chocolademelk. Proef zelf de heerlijke kerstsfeer in de koude eindejaarsdagen en geniet van een bruisende Kerst in Gent! Hieronder een leuk filmpje over de sfeer tijdens Kerst in Gent:


CHRISTMAS SHOPPING tijdens Kerst in Gent

Shoppen met Kerst in Gent is het allerleukst in dé Gentse winkelstraat bij uitstek: de Veldstraat. Alle bekende winkelketens als H&M, Zara en Benetton, hebben hier hun stekje. Ook straten als de Lange Munt, Mageleinestraat en Koestraat zijn beslist aan te bevelen tijdens Kerst in Gent. Shop ’til you drop!

LEUKE HOTELS met Kerst in Gent

Op zoek naar een hotel met Kerst in Gent? Surf naar BoekUwHotel.nl en boek er je voordeel mee!

Ergens anders Kerst vieren? Wat dacht je van volgende bestemmingen:

Kerst in Brugge
Kerst in Antwerpen
Kerst in Brussel
Kerst in Londen